Czy ktoś może zidentyfikować ta trawkę? Kupiłam 2 tygodnie temu jako ostatnią w markecie budowlanym za 4 zł , ale metkę miała jedynie jako " trawa".
Zdjęć nie potrafię wyprostowac , u mnie na komuterze sa w pionie - a tu się trawa położyła
Haniu, moja klawiatura jest brudna gdyż zawsze jem przy komputerze ale z tego powodu nic mi się nie działo, już ją rozbierałem dwa razy. Ta w laptopie mi się sypie ale to z przemęczenia jest z nią coraz gorzej. Teraz też mi nawaliła w pociągu, walczyłem z nią i nic nie zdążyłem napisać, nie wiem czy uda mi się wysłać post ale spróbuję. Dziękuję wszystkim za odwiedziny.
Dziś znów ziąb, marzłem i nie pomagała mi herbatka. Zrobiłem sobie stół, wczoraj go skręciłem wyszedł super, nawet się nie buja. Nareszcie normalnie zjadłem kolacje i dziś śniadanie. Muszę teraz kupić sobie obrus Czyszczenie komputera jest bardzo ważne, zbierają się tam ogromne ilości kurzu i radiatory zarastają nim a elementy się grzeją coraz bardziej, w zasilaczu często robi się zwarcie od tego. Pamiętajcie o blokowaniu wiatraczków patyczkiem. Puki jest czysto jest OK ale później następuje efekt kuli śniegowej. Jak poczyścicie to sami zobaczycie co jest w środku, nie dużo mniej niż w odkurzaczu
Piękne zdjecie mu zrobiłaś, cudnie wygląda, ja też go bardzo lubię ale dziękowac nie powinnaś bo za roślinki się nie dziekuje, zreszta ja od Ciebie też dostałam fajne roślinki i bardzo dużo.Ten powojnik może kwitnie w innym terminie ?, jeśli nie to masz problem bo powojnika nie przesadzisz jak już rozrośnięty , to lepiej pozostałe gdzie indziej dac.Miłego dnia . U mnie cieplutko i milutko jak na tą porę roku.