Poli srebrna i a'la żyłka juz dla ciebie Z pomyslami czekam na giełdę- wierzę,że coś mnie natchnie
Ewus musialabym spis zrobić... Poli na czym stanęło...na czym wieszasz gwiazdy???
Moje gwiazdy na zylkach juz wiszą od chwili jak Twoje?
U Ciebie też pada śnieg ?
śliczne te gwiazdy, mam ochotę sprobować.
Ania, nawet rozłażące się ... jakie to tytuły ... ? Polinko, śnieg jak cukier puder u nas.
Magda ja mam multum starusieńkich książek po ciotce na strychu...jakby dobrze przejrzeć to jakiś zbieracz pewnie by się tą "kolekcją" zainteresował, jest kilka z rocznikiem 18.. Wybieram rozłażące się egzemplarze...i nowsze....
a ja sobie wczoraj kupiłam w janinie papierową gwiazdę i chyba ją dzisiaj odniosę
też fajny pomysł. Tylko moich książek mi szkoda...no chyba, że wziełabym córki jakąś od chemii, fizyki itp
Ja dzisiaj do pracy przynioslam starą książke na choinki...ale cały czas ktoś zagląda, więc nijak wsiąść się do "pracy"...
Piękne gwiazdy, w ogóle nie wyglądają jak papierowe normalnie w szoku jestem
Dacie rade...ja właśnie siedze w biurze i robie tylko na klej czekam.... Faktycznie łatwizna
Rewelka
Bardzo fajne Teoje gwiazdy. Zapisałam strone ciekawe czy ja jestem w stanie cos wymotac ))
Dziękuję za instruktaż na oko wygląda łatwizna a w praktyce się okaże
Cieszę się, że pomysł podsunęłam, w sobotę przypomnij to pokaże ci moje "ciekawe" nici...ale FOCH za to, że piszesz o braku pomysłu a tu takie CUDA CUDA Ja przy Tobie to dno pomysłowe kompletnie Piękne te gwiazdeczki i wianki mchowe. Fajne światło na zdjęciu z lampami w kuchni
Eee... nie takie znowu to trudne...może znajdę czas....