Bo chodzi doładowana na tych reklamowany h w TV bateriach na D...coś tam, zwykli ludzie tak nie mają, coś ty Ewcia, to niemożliwe...
Pięknie Mandżen, uporządkowane, świetnie wypełnione i bujne rabaty. O kulkach nie wspomnę, bo w kompleksy wpadam.
Piszę się na nadwyżki stopy jakby co
Wczoraj dostałam kilka sztuk od Bogdzi ( dzięki wielkie)ale to mało. Moje wszystkie umarły, a pomyśleć że jeszcze 2 lara temu sama rozdawałam....może im u mnie cos nie służy.
Do strat zimowy h dołączą u mnie jeszcze chyba 2 rozplenice Hameln i 2 prosa rózgowate...bo ani ani się nie ruszyły. Czekam jeszcze i obym się myliła...
Ach i budleja chyba też się nie pozbiera...póki co czekam
Oj na piwonie czekam, rok temu do sadziłam ich duuuuuzo. Czosnków główkowatych tez mi było mało ale kamasję wyrwałam, bu uuu.
Bardzo lubię to cieniowanie różu i mnie malina zdenerwowała, bo Paech Bloosom rok temu miały taki fajny jasno-różowy aczkolwiek intensywny kolor. Zobaczymy jak mi wyjdą te kolory w różach i piwoniach
Czy ktoś może mi pokazać jak wyglądają liście kamasji i czosnków Krzysztofa? Bo nie pamiętam gdzie posadziłam i nie mam pewności czy to co zapisałam w notesie jest prawdą...
I tak zółtych Sapproo nigdy nie miałam ! Uwaga te Sapporo kupowałam w Castoramie
Dobrze, ze posaidziłam z białymi to nie zgrzytam zębami. Gorzej gdyby były z purpurowymi
I Liberostar, mysłałam że beda bardziej dziwolągaowate. Za tę cenę (ponad 1,5 zł/cebulę) nie warto