Motylku...no cudne te twoje rabaty i robota idzie do przodu.. nawet jak kasiory brakło........
Aparat już chyba wrócił z urlopu
Opinkalasz sie to ci chociaż moje jeżówki z motylkami wstawię Bo pusto tu... cicho tu...
Jeden z najpiękniejszych ogrodów warzywnych jakie widziałam . Wszystko mi się podoba począwszy od ogrodzenia, sposobu rozplanowania powierzchni, nasadzeń, kolorów a skończywszy na cebuli.
Ma tylko jedną wadę nie do usunięcia nie jest mój
dziewczyny, no dzięki , ale nie przesadzajcie...
to była mini sesja, po prostu zrobiłyśmy sobie z córką takie fotki w tym miejscu, najpierw ja jej a potem odwrotnie...
a teraz werbena, która nad podziw ładnie rośnie i kwitnie u mnie ( z nasion Ani tre, dzięki )
wiem coś o braku czasu ja również zaglądam do różnych ogrodów, ale nie piszę, aby więcej zobaczyć co u Was
przed nawiezieniem piachu darliśmy czym się dało chwasty, najlepiej sprawdzają się jednak widły jak bym mogła dodrukować trochę kasy, to już bym mieszkała ) a tak.... ech....
Kierowniczka budowy stwierdziła, że 60 ton piachu to jej piaskownica, a gdy zobaczyła, że piachu nie ma (bo poszedł w fundament) wpadła w niezły lament całe szczęście, że na drugi dzień dowieźli nowy piach ))
Ja też raczej nie dożyję momentu gdy horti będzie drzewem ))
Buziole!
I panorama, no nie mogłam sobie odmówić przyjemności pokazania Wam czegoś więcej
Bo to takie piękne miasto. Ale 2 dni to za mało, żeby je na spokojnie zwiedzić, więc na pewno tam wrócimy o innej porze roku, jak nie będzie takiego tłumu, choć nie wiem czy to w ogóle możliwe, żeby tam było mało turystów