Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Joku 19:21, 22 wrz 2013

Bardzo spodobały mi się zdjęcia krzewuszki. Przepiękne.
GorAna 19:32, 22 wrz 2013

Joku napisał(a)
Bardzo spodobały mi się zdjęcia krzewuszki. Przepiękne.

Dziękuję Jolu...krzewuszka powtarza kwitnienie, ale berberys już mówi, że jednak jesień

malgorzata_s... 21:14, 22 wrz 2013

To ciekawe. Komu dajesz hasło . Może ja tak zrobię? Anuś nawet widząc kierunkowskaz Bydgoszcz , mówiłam Mowi że tam na kawkę można. Powiedział że woli mi kupić na miejscu.Zero zrozumienia.
22:11, 22 wrz 2013
Motyle niezwykłe piękne obrazy.
Za rozchodnikiem z motylami jest jeszcze jeden, czy to inna odmiana, czy jeszcze nie w pełni kwitnie, bo widzę większość motyli preferuje ten różowy?
Nie mam rozchodników u siebie i teraz widzę, jak to strata dla ogrodu, zniechęciłam się, kiedy w poprzednim miejscu był oblegany jedynie przez ogromną ilość os.
Dziękuję za kolejną porcję przyjemności i pozdrawiam Aniu
ANIA 22:24, 22 wrz 2013

Jakie piękne rozchodniki. Motyle też je doceniają. Super fotki.
GorAna 22:24, 22 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
To ciekawe. Komu dajesz hasło . Może ja tak zrobię? Anuś nawet widząc kierunkowskaz Bydgoszcz , mówiłam Mowi że tam na kawkę można. Powiedział że woli mi kupić na miejscu.Zero zrozumienia.

Małgoś, hasło tak sobie a muzom....jak to hasło w eterze polata, to czasami za podatny grunt pada i prezencik jest.....żałuj Kobieto, bo pyszności do kawki były
GorAna 22:28, 22 wrz 2013

Iwa napisał(a)
Motyle niezwykłe piękne obrazy.
Za rozchodnikiem z motylami jest jeszcze jeden, czy to inna odmiana, czy jeszcze nie w pełni kwitnie, bo widzę większość motyli preferuje ten różowy?
Nie mam rozchodników u siebie i teraz widzę, jak to strata dla ogrodu, zniechęciłam się, kiedy w poprzednim miejscu był oblegany jedynie przez ogromną ilość os.
Dziękuję za kolejną porcję przyjemności i pozdrawiam Aniu

Tak Iwonko, za tym jasnoróżowym jest ciemnoróżowy, trochę mniej rozwinięty, a być może, że mniej miododajny, bo motylki preferują tego jasniejszego

GorAna 22:33, 22 wrz 2013

Aniu, na tym rozchodniku motyli zdecydowanie mniej

ANIA 07:54, 23 wrz 2013

Aniu, na tym rozchodniku motyli zdecydowanie mniej

Masz zdjęcia na każdą okazję.
Bogdzia 08:53, 23 wrz 2013

Przetacznik napisał(a)
Aniu ile motyli, jakie niezwykłe niebo no i nabrałam się myślałam, że ciurkadełko to bryłka lodu : ) - świetne zdjęcia, musze cofnąć się i dokładnie pooglądać : )

widzę ze nie tylko ja miałam problem z rozszyfrowaniem tego ciurkadełka. Motylki na rozchodnikach cudne , rusałka admirał u mnie dośc często bywa ale paź królowej był tylko dwa razy , to jest rarytasik, mam nadzieje ze i do Ciebie zawita i zrobisz mu piękne zdjecia. Miłego tygodnia Aniu.