Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Rododendronowy ogród II. 21:48, 24 paź 2014

Do góry
Nagana Ci się należy za zaglądanie do mnie
Róża ma mój kolor, piękna...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:40, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
-8,6 było dzisiaj u nas

Pięknie to wygląda , jutro pewnie tak bedzie u mnie bo już zimno jest. Gratki zaległe najserdeczniejsze .
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:06, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ale masz chłodno w piwnicy?

Tak ale ciemną
Rododendronowy ogród II. 20:59, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Ach dziękuję I bardzo dobrze, że oszczędzasz oczy, tak trzeba!

Rododendronowy ogród II. 20:57, 24 paź 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Ana wiem o Twoim sukcesie , byłam czytałam , gratuluje ale że mam problemy z oczami to po odpisaniu u siebie i złożeniu rewizyt już nigdzie nie wchodzę. U Ciebie byłam gdy miałam chwilowa przerwe w gotowaniu wiec sie nie logowałam . Bardzo sie cieszę z Twojego sukcesu. Ogród masz cudny wiec sie nalezało i juz. Co do ogrodu zimowego myślimy tak samo.I ogromnie mnie cieszyc bedą Twoje kwitnace rh. Buziaki.

Ach dziękuję I bardzo dobrze, że oszczędzasz oczy, tak trzeba!
Rododendronowy ogród II. 20:52, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Oglądam i faktycznie ten rok jakiś blady... nie wiem od czego to zależy. U mnei umbry zielone, mróz im listki zważy to pewnie zielone opadną, bo eszta już prawie łysa... tak czytam o ogrodzie zimowym i mam podobne odczucia. Robia przeciez ogrody zielone do istniejących domów, ale nie podoba mi się taki doklejony twór. Co innego jak już wcześniej jest zaplanowany duży salon z ogromnymi przeszkleniami.
Chciałam Ci powiedzieć że rH mają sporo pąków, liczę na obfite kwitnienie

Ana wiem o Twoim sukcesie , byłam czytałam , gratuluje ale że mam problemy z oczami to po odpisaniu u siebie i złożeniu rewizyt już nigdzie nie wchodzę. U Ciebie byłam gdy miałam chwilowa przerwe w gotowaniu wiec sie nie logowałam . Bardzo sie cieszę z Twojego sukcesu. Ogród masz cudny wiec sie nalezało i juz. Co do ogrodu zimowego myślimy tak samo.I ogromnie mnie cieszyc bedą Twoje kwitnace rh. Buziaki.
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:51, 24 paź 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

żeby bulwy nie wyschły
ale masz chłodno w piwnicy?
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:48, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a dlaczego ziemie skrapiasz?

żeby bulwy nie wyschły
Rododendronowy ogród II. 20:46, 24 paź 2014

Do góry
Oglądam i faktycznie ten rok jakiś blady... nie wiem od czego to zależy. U mnei umbry zielone, mróz im listki zważy to pewnie zielone opadną, bo eszta już prawie łysa... tak czytam o ogrodzie zimowym i mam podobne odczucia. Robia przeciez ogrody zielone do istniejących domów, ale nie podoba mi się taki doklejony twór. Co innego jak już wcześniej jest zaplanowany duży salon z ogromnymi przeszkleniami.
Chciałam Ci powiedzieć że rH mają sporo pąków, liczę na obfite kwitnienie
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:36, 24 paź 2014

Do góry
a dlaczego ziemie skrapiasz?
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:08, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a jak będziesz przechowywała kosmosy? u mnie są zważone bo było prawie -9...

Anetka jak dalie z nimi się tak samo postępuje, ścinasz łodyżki i wykopujesz kłącza, przechowujesz w trocinach suchych lub torfie
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:02, 24 paź 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Moje czekoladowe kosmosy nie przetrwały.Miałam je w piwnicy,zadołowane w piasku.Kłącza były twarde i nie wykiełkowały.Aniu...dokładnie sprawdź w jakich warunkach je przechowywać,żeby nie było takiej straty jak u mnie.

No dopytuje bo ja nigdy nic nie przechowywałam, a i warunków w piwnicy za szczególnych nie mam bo u mnie jest bardzo ciepło (taką nietypową piwnicę mam)
Kwiatowy ogródek Monteverde 19:52, 24 paź 2014

Do góry
a jak będziesz przechowywała kosmosy? u mnie są zważone bo było prawie -9...
Ogródek Iwony 19:15, 24 paź 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Faktycznie Aniu, rzadko fotografujesz ten zakątek. Problem jeszcze w tym, że ajnejak człowiek widzi już takie rozrośnięte, piekne, a potem sadzi takie małe, tycie, to myśli, że za rzadko posadzone, że źle coś zrobił.
Posadziłam w tym roku Perovski, ma tylko 15 cm wysokości, kupiłam dwie sadzonki, a wszyscy piszą, że to wielkie urośnie. I bądź tu mądry

Bo On trudny jest w fotografowaniu, chyba że plac zabaw przestawimy na drugą stronę ale zestawienie roślin fajne.
Faktycznie trudno sobie wyobrazić, że np z trzech listków wyrośnie wielki krzak. Dlatego warto czytać jaka roślina będzie w przyszłości

u nas w tej chwili -3....
Ogródek Iwony 16:59, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
też mam połączone rozchodniki z rozplenicami i uważam ze to wdzięczny duet, w tym roku dosadziłam im jeszcze limonkowe jeżówki do towarzystwa i się zachwycałam. Niestety podobnie jak u Toszki miejsce jest ciężkie do fotografowania. Przepiękne połaczenie (tzn na dużym terenie) ma Zeta, tylko teraz gdzieś umknęła i się nie odzywa...

Faktycznie Aniu, rzadko fotografujesz ten zakątek. Problem jeszcze w tym, że jak człowiek widzi już takie rozrośnięte, piekne, a potem sadzi takie małe, tycie, to myśli, że za rzadko posadzone, że źle coś zrobił.
Posadziłam w tym roku Perovski, ma tylko 15 cm wysokości, kupiłam dwie sadzonki, a wszyscy piszą, że to wielkie urośnie. I bądź tu mądry
Ogródek Iwony 16:44, 24 paź 2014

Do góry
też mam połączone rozchodniki z rozplenicami i uważam ze to wdzięczny duet, w tym roku dosadziłam im jeszcze limonkowe jeżówki do towarzystwa i się zachwycałam. Niestety podobnie jak u Toszki miejsce jest ciężkie do fotografowania. Przepiękne połaczenie (tzn na dużym terenie) ma Zeta, tylko teraz gdzieś umknęła i się nie odzywa...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:05, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
I takich piuropuszy się na grackach doczekałem

Piękna fotka, szkoda tylko że zwiastuje coraz bliższe nadejście zimy
U mnie jeszcze bez minusów, choć już niewiele brakuje. Na dzisiejszą noc niestety przewidują -2 st
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:53, 24 paź 2014

Do góry
beata_kulesza napisał(a)
czy to znaczy, że zima tuż tuż
Tyle stopni o tej porze to chyba nie jest normalne
U mnie świeci piękne słońce, co za anomalia pogodowe

Kochana u mnie teraz też świeci piękne słońce, nie jest już na minusie, ale w nocy przymroziło. Z zapowiedzi wynika że to takie strachy na razie, ale pomroziło to co jeszcze było ładne... kosmosy odeszły już w siną dal, Vertigo w donicach...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:50, 24 paź 2014

Do góry
I takich piuropuszy się na grackach doczekałem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:37, 24 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
-8,6 było dzisiaj u nas

O masakra Ana, brrr to u mnie cieplej 0
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies