Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 07:55, 16 wrz 2016

Do góry
amelia_b napisał(a)
a misia nie chcesz?

Kurcze Amelko co to za rarytas )))) zemdli mnie hahah
Lawendowy zawrót głowy 07:54, 16 wrz 2016

Do góry
Kasiu chciałabym jechac ale decyzja zapadnie 23 . Jesli pojade to z eMem i wtedy mozemy zabrac trzy osoby. Ale na 100% dopiro bede wiedziała dwa dni wczesniej
Lawendowy zawrót głowy 07:49, 16 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Amelka siaka ja od razu mocna kawe bo padam na pysk ))
a misia nie chcesz?

Lawendowy zawrót głowy 07:47, 16 wrz 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
czytam tu i tam że kawka była i świeczki też .....a gdzie fotki ? hmmm((

Tak miło sie siedziało ze zabrakło czasu /)))). Justys u Ciebie mam ciagle zaległe foty ale pamietam o Tobie /))
Lawendowy zawrót głowy 07:46, 16 wrz 2016

Do góry
Amelka siaka ja od razu mocna kawe bo padam na pysk ))
Lawendowy zawrót głowy 07:45, 16 wrz 2016

Do góry
Buziolki mocne dla moich wczorajszych gosci Gierczusia, Bea i Ciocia Gosia z Krzysiem ))) bardzo sie ciesze ze mogłam Was goscic , czasu wiecznie malo na tego wesołe towarzystwo.

Bardzo z eMem nam sie wczoraj podobało , słoneczko szybko zachodzi na szczescie w ogrodzie troche swiatła jest , zreszta gdyby nie było to Krzysiu zapewne by szybko zainstalował. Nieziemsko wesoło było. Nawet komary przestały gryźć ))

Dziekuje barzdo ze wpadliście a brzuch ze smiechu boli mnie do dzis . Juz wszyscy za Wami tęsknimy Fidek oczywiscie rowniez )))) buziaki

Prezenty dostałam cudnie nieziemskie boskie poprostu . Wczoraj je obfociłam a. jak dzis znajda docelowe miejsca to te popołudniu oboce.

Buziolki )
Lawendowy zawrót głowy 07:39, 16 wrz 2016

Do góry
gierczusia napisał(a)
Jolciu serdeczne dzieki za cudowne popoludnie za te maszkety na talerzach , fantastyczną atmosferę, śmichy , ploteczki....iiiii...za wszystko za tą kupę radości dziękuję
Ściskam mocno i bardzo się cieszę ,że mogłam dziś być u Ciebie

Elcia swietnie było dzieki wielkie Twoj prezent hand made ))) juz sie suszy na parapecie i czekom na niego jak kura na pisklę ))))) bardzo miło było w Waszym towarzystwie , zawsze tego czasu za mało zawsze )).

Dzieki za plotki i śmiechy ))) relaks w pełnym tego słowa znaczeniu ))))
Lawendowy zawrót głowy 07:35, 16 wrz 2016

Do góry
Amelka haha wez a Teoj ogrod tez tempo ma zawrotne ,) takiego pieknego zakrętu jak u Ciebie to nigdzie nie ma )))))

Ursa wygogluje sobie zaraz . Ciekawa jestem co tam kupiłas ))

Magda jasne prześle

Kawa )) zapraszam na kawe pachnie ))

Agus byc moze ze mało wody i upały powodują ze liscie żółkną i sie skręcają. Ide do Ciebie looknac.

Marzenko hahaha. Planuje

Gosiu buziaki przesyłam
Lawendowy zawrót głowy 07:29, 16 wrz 2016

Do góry
Amelko w weekend ma padać i burze u nas juz strach w oczach normalnie buuu . Kawke mam mleko i inne dodatki zapraszam aaa i troche ciasta z wczoraj zostało

Anda no,przedogrodek to eyzwanie zawsze musi sie prezentować dobrze ))) słoneczko jest jeszcze )) uśmiechnij sie )) i kawy lyknij )))

Plusakowa Madziu jak postępy ciekawa jestem planów wszystkiego

Asiu tak wczoraj miałam gosci świetnych gosci ogrodowiskowych i nawet widzieliśmy przy lampkach i świecach bo juz wczesnie zmrok zapada , było super.

Danusiu tak fajnie żeberka jestes i fotek troche mamy z Twojego boskiego ogrodu ))) buzka

Ursa ostatnio za duzo mi sie podoba z tak wielu nie potrafie nic wybrac. Mam dziwny problem zakupów ogrodowych )) ja lubie zobaczyc w szkolce pomacac przez neta to nie to samo a ostatnio czasu nie mam na wyjazdy szkółkowe.

Sebek nie watpię nie watpię

Lawendowy zawrót głowy 09:00, 14 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
No własnie porównania tez dzieki ogrodowisku bo przeciez po co zdjecia ugoru hahha a teraz to mobilizujące dla wszystkich.

Kolor tak to cos czego poszukuje od dawna ......roz bordo a nawet ostatnio rozglądam sie za żółcią i pomarańczem czego bym sie po sobie wczesniej nie spodziewała.

Polecaccie jakis zaklepie internetowy z bylinami . Bo juz chyba nigdzie. Wtym tempie do szkółki nie zajadę .

W Wojslawicach będzie dużo bylin
Lawendowy zawrót głowy 08:56, 14 wrz 2016

Do góry
No własnie porównania tez dzieki ogrodowisku bo przeciez po co zdjecia ugoru hahha a teraz to mobilizujące dla wszystkich.

Kolor tak to cos czego poszukuje od dawna ......roz bordo a nawet ostatnio rozglądam sie za żółcią i pomarańczem czego bym sie po sobie wczesniej nie spodziewała.

Polecaccie jakis zaklepie internetowy z bylinami . Bo juz chyba nigdzie. Wtym tempie do szkółki nie zajadę .
Dla odmiany czas na zmiany... 08:47, 14 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Swietne foteczki kłosy urokliwe . Lubie jesien )) mebelki sie sprawdziły ? Posiedziałam troche ?

ciężko było te kłosy uchwycić...wypoczynek mega wygodny...moja ulubiona miejscówa
Lawendowy zawrót głowy 08:41, 14 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dziewczynki to jeszcze jedno zdjecia do tych porównań hahahah

Kolumnowe to graby Fastigiaty tak wygladały w zeszłym roku ))

Sierpień 2013 rok

Jak się zagląda na takie porównania, to jest satysfakcja, że taka fajna zmiana nastąpiła.
Tak sobie myślę, jakby wyglądałby mój ogród, gdybym na ogrodowisko nie zajrzała? Całe szczęście, że zajrzałam, bo chaos i przypadkowość byłaby wielka
Lawendowy zawrót głowy 08:27, 14 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Anda no własnie zaczynam byc zła na siebie ze tak długo wybierałam jezowki ze jeszcze ani jednej nie kupiłam a to juz ostatni dzwonek ech te wybory buziol

Jezowki tez bede dokupywac, ale dopiero na wiosne. Na moich rabatach za malo koloru i tez jestem zla na siebie. Bede robila przemeblowanie na rabatach. Na dodatek chce zrobic na nowo rabate na przedogrodku i mam wielki problem, bo formalnie i z zimozielonymi to jakos nie umiem planowac. Doly jesienne nas lapia
Pogubiłam się po drodze... 08:17, 14 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kolezanki roze chca chować ech /))))
Jolu jak się nie wezmę w garść i jej w końcu nie popryskam od szarej pleśni to nie będzie potrzeby jej chować
Lawendowy zawrót głowy 08:17, 14 wrz 2016

Do góry
Anda no własnie zaczynam byc zła na siebie ze tak długo wybierałam jezowki ze jeszcze ani jednej nie kupiłam a to juz ostatni dzwonek ech te wybory buziol
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 08:15, 14 wrz 2016

Do góry
Oluś moja cudna buziol ))))))
Dla odmiany czas na zmiany... 08:14, 14 wrz 2016

Do góry
Swietne foteczki kłosy urokliwe . Lubie jesien )) mebelki sie sprawdziły ? Posiedziałam troche ?
Ogród z rzeźbą 08:13, 14 wrz 2016

Do góry
Powzdychalam z rana. Wiesz tyle tych odmian jezowek ze ja juz nie wiem co chce dokupić jeszcze decyzje trudniejsze niz sie mogłam spodziewać hahha ))
Pogubiłam się po drodze... 08:12, 14 wrz 2016

Do góry
Kolezanki roze chca chować ech /))))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies