Byłam dzisiaj i zainteresowałm się tą świecznicą. Miała białe, ładnie pachnące kłosy długie na jakieś 20 cm. Pytałam o cenę, ale niestety nie była na sprzedaż tylko do dekoracji
Na sprzedaż były te małe, ale ceny nie pamiętam
No to jesteśmy kwita Na Domi przyznaję też głosowałam, chociaż u niej praktycznie nie bywam.. ale mi sie podobało..
Marzenka .. myślę czym wykończyć rabatę z tej strony, od klonu palmowego....... tak jak czerwona linia mam zdjętą darń.. (zdjąć jak trzeba więcej nie ma problemu). Pasuje jeszcze mi jedna kulka, bo tak się jakoś mi lepiej komponuje.. tak jak wrysowana..
To widok od strony domu.... jeszcze sprzed sadzenia baksików.. chodzi mi o tę prawą cześć od klonu... zresztą tu najpraktyczniej to by było coś wysokiego posadzić by zacieniało trochę klona... wielki baksik Ale od strony wizualnej.. to już gorzej.. Ratuj bo nie mam pomysłu na tę cześć..
Tak dla wyjaśnienia moich wątpliwości, bo ja tu widzę hortensje, rozchodnika i czyściec wełnisty
Co do ocen wystawy w pełni się zgadzam - mała, pomieszczona w jednej hali, stoiska powtarzalne, malutkie, kiermasz - i tak jak dla mnie najlepszy z całej wystawy, bo konkretny