Mala_Mi
21:54, 12 sie 2013

Zbysiu - rzepę to mam na nogach.... czarną i zieloną, bo ciągle chodzę boso... patrzę na Ciebie i biorę przykład 
Irenka, kostrzewy prawie wszystkie to z mojego samowysiewu
A po ogrodzie ich jeszcze dużo...... chodzę i tępię..... ale już od zeszłego roku wycinam kwiatostany.. i może będzie tego mniej
Nawet w kostce brukowej rosną
Jakoś duży plac z kostrzewy podoba mi się ale u innych, u mnie szkoda miejsca na kfiotki
Pszczółka - na busz to trzeba więcej sadzonek, albo więcej czasu
Niestety tylko sadzonki z jeżówek zwykłych mam w ilości hurtowej.. ale cieszę sie ,bo w tym roku poszło tego w dobre ręce duuuuużo
Karola - wysiewa się jak diabli, albo bardziej... ja się nie bawię w pielenie.. podsypane kora lub gąszcz/busz/dzungla.. wiec rosna sobie w najlepsze..... wszędzie.... wydzieram tego ogromne ilości... ale jak pisałam Irence.. tera staram się wycinać.. jutro jak nie zapomnę to zrobię foto gdzie cholery potrafią wyrosnąć
Wszędobylskie jak fiołki... i trawa żubrówka.... i hutunja czyli tułasz.. i jeżyna...... to moje plagi egipskie..... U nas nie padało ..ani kropli......
Gabrielo - moje kwiatki dopiero wczoraj posadziłam......
Żyją
Moje dobro nie jest rozpieszczone... twardy wychów....
A zaraz bajka o Kopciuszku na dobranoc.....

Irenka, kostrzewy prawie wszystkie to z mojego samowysiewu

Pszczółka - na busz to trzeba więcej sadzonek, albo więcej czasu

Karola - wysiewa się jak diabli, albo bardziej... ja się nie bawię w pielenie.. podsypane kora lub gąszcz/busz/dzungla.. wiec rosna sobie w najlepsze..... wszędzie.... wydzieram tego ogromne ilości... ale jak pisałam Irence.. tera staram się wycinać.. jutro jak nie zapomnę to zrobię foto gdzie cholery potrafią wyrosnąć

Gabrielo - moje kwiatki dopiero wczoraj posadziłam......

A zaraz bajka o Kopciuszku na dobranoc.....