No obejrzałam wszystko Chopiny wyjątkowo olbrzymie w tym roku inne zreszta też ładne lilie, u mnie codziennie inne rozkwitają kup sobie różę Double Delight w niej każdy kwiat jest inny jest śliczna wstawię Ci Grahama Thomasa a Alohę reklamuj pozdrawiam
Dawid super lilie piękne kolory jak tam kopałes już zaraz wakacje może Nati bym do ciebie przyciągnęła podstępem musimy się zgadać jak będziesz miał czas paaaaaaaa
tak Basiu zaczyna, mam fiolet i róż dzięki za piękną różę ja w większości z lebiodą wyrwałam swój pełny jak był jeszcze mały zapomniałam, że tam wysialam, mam jeszcze ten
Orlik? kiedy ja szpagat zrobiłam, chyba 40 lat temu Olę trzeba wysłać na jakiś konkurs z tymi zdjęciami bułgarski i Krzysztofa świetnie zrobione Dla Oli zagadka co to za dzwoneczki?mama pomoże Iza serdecznie pozdrawiam
Aniu u Ciebie jak zwykle kolorowo i klimatycznie, a mnie urzekł ten kwiatuszek w tamtym roku kupowałam takie do flakonu, tylko w kolorze biało-limonkowym, chyba to było to ale nie wiedziałam, że mogę go mieć w ogrodzie, jak on się zwie?