Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:10, 25 cze 2013

Do góry
Jedni siedzą na forum dla kfiotków, a inni dla tekstów jak z Misia.... i lepszych.... ja ta druga kategoria..chociaż kfiotki kocham.. ale bardziej was I mam szmpon ten co to łoszendgoł..... i kfiotki i was.... idę spać.... bo jak będzie burza to znów mam potfora na kolanach i siebie w łazience... jak można tak rozpaskudzić i rozdziadować psa?????? Dobrze ,żem przytyła to chociaż psa łatwiej trzymać...
Na dobranoc lelije.. nie wiem czy pokazywałam czy nie.. ale kolejne kwitną.. a deszcz dzwoni o szyby jesienny...

ogrodoweimpresjejolki 23:09, 25 cze 2013

Do góry
Jolu przybiegłam się przywitać, a ty widzę masz dość deszczu
a u nas popadało dopiero dziś w nocy,deszcz bardzo był potrzeby, bo susza już dawała się we znaki dzięki deszczykowi mogłam dziś sadzić i przesadzać
Pozdrawiam

i w prezencie różyczka z ogrodu córki
Znowu na wsi 23:08, 25 cze 2013
Do góry
Pochwaliłaś Jolu moją cierpliwość, a ja nie nadążam za zmianami u Ciebie W jeden sezon zrobiłaś tyle, ile ja w cztery, ale myślę, że zadowolenie i radość jest porównywalna, tworzymy dla przyjemności i z przyjemnością. Rabatka, przy Twoim rozmachu, "łysawa" długo nie pozostanie
Róża dla Ciebie.

Rododendronowy ogród II. 23:04, 25 cze 2013

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Dzięki Bogdziu za miłe słowa, za miłe nawet...a riposta u Ciebie zawsze celna i wesoła, i to mi się podoba!
A teraz dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy i takie tam...

takie tam -najfajniejsze.

Tam gdzie mgły i róże mieszkają... 23:04, 25 cze 2013

Do góry

Dla odmiany czas na zmiany... 23:04, 25 cze 2013

Do góry

Beto to najpiękniejszy wianek jaki widziałam!
Tam gdzie mgły i róże mieszkają... 23:02, 25 cze 2013

Do góry

Magia cudowna! Moim zdaniem ze znakami wodnymi zdjęcia są jeszcze ciekawsze, zawsze pięknie wkomponowujesz te esy-floresy
Ania i róże i cała reszta :) 23:00, 25 cze 2013

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Zmiany piękne, takie romantyczne!
Mam nadzieję, że podglądając Twoje realizacje stworzę coś na tą właśnie"modłę"
Planuję zakupy różane na jesień-powstanie nowa rabatka różana koło tarasu, pachnąca
P.S. Czy masz coś sprawdzonego na czarną plamistość??? Topsin nie pomaga, a moje 2 róże chorują...
Pozdrawiam
Dołączam moją sadzoną jesienią Old Port

Anitko .
Mój ogród miał być mieszanką nowoczesności z klasyką, wyszło jak wyszło, założenie było inne , chciałam mieć ogród w stylu angielskim, ale nie przeładowany, elegancki i z nutką minimalizmu. A wyszedł mi busz . I ten busz dopiero rośnie .

Polecam Amistar, oprysk wykonaj 3x w odstępach 5-7 dni.

Old Port piękna, moja ulubiona róża, dziękuję .
Ogród u stóp klasztoru 23:00, 25 cze 2013

Do góry
na dobranoc trochę host . ciągłe gradobicia nie pomagają im w utrzymaniu klasy .

O....! 22:58, 25 cze 2013

Do góry
marzena napisał(a)
i z trochę innej perspektywy... wschodnio- południowa część muru....

Domek jak zamek na skale pięknie obwarowany a ty Marzenko jak księżniczka i czarnego struża masz i patrzysz na piękną okolicę ,a do ciebie dojść to pewnie jak na wierzę taka górka.
Bajkowy ogród Weroniki 22:56, 25 cze 2013

Do góry
Weroniko pieknie u Ciebie i tak ...pachnaco Pozdrawiam serdecznie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 25 cze 2013

Do góry
dzisiaj u mnie przeszła burza... ok 14,30 było tak

śliwa delikanie przechylona myślę, że wróci do pionu
przewróciło mi róże które były wsparte na jednej tyczce, troszkę ucierpiały łobuzy
Dwa światy 22:55, 25 cze 2013

Do góry
Aniu .....chyba masz rację ....kilka fotek :

mój Cezar ma się dobrze

Rododendronowy ogród II. 22:55, 25 cze 2013

Do góry
Anita1978 napisał(a)

To przejdzie do moich kultowych powiedzonek , obok tekstów z Misia

Anitka dobrze ze sie nawinęłaś to Ty bys mogła te martagony reklamowac bo młoda jesteś i ładna , choc i Ani (An-Tre ) niczego nie brakuje, ale na urlop jedziesz. Moje powiedzonka są na jeden dzień do rozweselania a z Misia juz tyle lat wytrzymują próbe czasu.
Działeczka koło Muzeum 22:54, 25 cze 2013

Do góry
Witajcie Kochani po przerwie

Choroba starszej Córeczki na szczęście już za nami. To była typowa wirusówka - blisko 40 stopni gorączki i żadnych innych objawów. Potrzymała nas tak od czwartku do poniedziałku i sobie poszła, na szczęście!

Marcelka szczęśliwa, bo jeszcze może przez te kilka dni chodzić do ukochanego przedszkola. Ja na nowo mam głowę do prac działkowych

Wiem, że ten kawałek ziemi wygląda niepozornie, ale uwierzcie mi, że przekopywanie się przez perz to nie tylko zajęcie ciężkie i żmudne ale i bardzo czasochłonne, więc jestem dumna i z tego. To oczywiście nie wszystko - będę przekopywać jeszcze do wisienki, wzdłuż płyt oraz po drugiej stronie ścieżki.

Plan w odniesieniu do tego miejsca jest taki:
Dosadzam tu róże różowe, niebieskie i białe, które mam na działce. Altankę chciałabym lekko przesłonić albo białą pnącą różą (jaką?) albo clematisem. Mam wątpliwości co do wypełnienia luk między płytami ścieżki. Jeśli nie trawa to co? A jeśli trawa, to rabata musiałaby być z kancikiem, prawda? Nic innego to nie pasuje bo będzie za dużo "atrakcji".
Bajkowy ogród Weroniki 22:53, 25 cze 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Weroniko -zakwitła, kwiat bardzo ciężki a łodygi jeszcze słabe. W przyszłym roku liczę na wiecej. a najlepiej na taki krzak jak pokazałas powyzej. To piękna odmiana.

Bogdziu
, ucieszył mnie ten widoczek bardzo, chociaż po cichu liczyłam na więcej kwiatów. Ukorzeni się lepiej, i z pewnością bardziej Cię ucieszy za rok. A kwiaty są duże i ciężkie, ale od czego są podpórki?Pozdrawiam!

Rododendronowy ogród II. 22:48, 25 cze 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Mam wątpliwości co do tego Aniu wszak mercedesy reklamuja śliczne dziewczyny a nie ich konstruktorzy wiadomo że brzydsi.

To przejdzie do moich kultowych powiedzonek , obok tekstów z Misia
Rododendronowy ogród II. 22:45, 25 cze 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
oj tam, oj tam kwiatki mają dusze a mercedesy ją zabierają

Kolejny "trafiony-zatopiony"
Tam gdzie mgły i róże mieszkają... 22:43, 25 cze 2013

Do góry

Ogród średniowieczny i nie tylko 22:43, 25 cze 2013

Do góry

i fronton pałacu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies