Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Mój 4 arowy azyl... 21:00, 09 cze 2013

Do góry
Czyściec wełnisty i kwiatki żurawki Milan

Kraina Czarów w fazie projektów 20:58, 09 cze 2013

Do góry
AlicyaLK napisał(a)
Kostka brukowa jest najzwyklejsza:

A płyty takie:

Alu fajne te płyty niby zwykłe a inne
Mój 4 arowy azyl... 20:56, 09 cze 2013

Do góry
Qrcze, nie wyrabiam się. Musiałam zrobić porządek ze zdjęciami, bo zaczynałam się gubić. Zajęło mi to dzisiaj kilka dobrych godzin, nawet na działce nie byłam! Dlatego zdjęcia przedwczorajsze i wczorajsze załączam
A wczoraj podłapałam kleszcza i dzisiaj wizyta u chirurga. Szybko się go pozbyłam, bezboleśnie. Tylko czy skutków ubocznych tej kleszczowej wizyty nie będzie? OBY!

Zaskakuje mnie serduszka mocno w rozwoju opóźniona, wypuszcza drugi pęd kwiatowy a pierwszy jeszcze taki ( jego część)

Irysy białawe jak motyle

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:56, 09 cze 2013

Do góry
Mariusz napisał(a)

Ciągnie mnie do takich oczkowych fotek jak wilka do lasu, pięknie

Ciągnie rybkę do wody Widzę nowy awatarek

A ja dziś wypatrzyłam inny rodzaj żab... wiedziałam że muszą być inne, bo teraz w nocy są inne rechoty... to żaba która mieszkała przez 2 lata w misce psa.. Dostałą lepsze lokum niż miska i od razu moze sobie pozwolić na bara- bara.. pany lecą na taką chałupę

Same wątpliwości 20:56, 09 cze 2013

Do góry
Rany Gosia, ale super wyszło!!!!
A tak nie chciałaś trawnika bo słabo tam rośnie a tu proszę jaka piękna trawka
Przy ogrodzeniu fajne by były derenie. Ja mam aurea i bardzo go lubię bo ma takie żywy rozjaśniający kolor.
Kwiatki i rabatki u Elizy 20:52, 09 cze 2013

Do góry
Elu dzięki za wczorajszy spacer.

Posadziłaś już zakupy?

Rododendronowy ogród II. 20:51, 09 cze 2013

Do góry
Moje Arabian Night

Skarpa wokół domu 20:48, 09 cze 2013

Do góry
Ja mam u siebie koło tarasu taką mini skarpę w porównaniu z Twoją. Mam na niej róże okrywowe, dwa rodzaje cisów, lawendę, rozchodniki, jeżówki i trawy. Może to będzie dla Ciebie jakąś inspiracją.

Rododendronowy ogród II. 20:47, 09 cze 2013

Do góry
Ze dwa dni temu pisałam o róży z której bardzo sie cieszę. Zakwitła choc kwiatki sa jednak podniszczone przez deszcz. Wygląda tak:

Bardzo podoba mi się jej kolor.
Pszczelarnia 20:43, 09 cze 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Kondziu, żeby było dziwniej, to ja pokazuję rabatę do demolki. Zbieram siły od wiosny. Jakbym nie mogła się z nią rozstać. Nie ma nic trwalszego niż stare przyzwyczajenia.

Towar (częściowo) zgromadzony. Jak ja bym sobie życzyła szkółek bylinowych w pobliżu!

Konkretne zapasy Ewulek Mus ruszac z demolka Ale masz racje, trudno sie rozstawac z czyms co w nas wroslo
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:39, 09 cze 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A ja się cieszę, że nareszcie CHFShow ściągnęło ode mnie coś Bo była moja kompozycja Czyli trzy kolory (myśle sobie, ze na drugi rok już nie ma ciekawego koloru do wymyślenia, bo już wszystko wymyślone jest) no i żurawka żółta plus konwalnik z mojego ogrodu

Danusiu liczę, że kiedyś ogród pokazowy na CHFSh będziesz miala
Rododendronowy ogród II. 20:38, 09 cze 2013

Do góry
asc napisał(a)
Bożenko, masz dzień wnuczkowy chyba... a ja podeszłam blisko do ptaków nad oczkiem i mam fajne zdjecia liszki, makolągwy. Pilszce to chyba ponad 100 fot zrobiłam i to z 4 metrów
Buziam za oczko Dzięki Tobie takie widoki
Niedzielny, rodzinny wypoczynek

Masz racje -dziś wnuczkowy dzień ale i kilka przygnebiajacych wydarzeń, zmarł ktoś stosunkowo młody i te zalane ulice jakie pokazują w tv.Serce boli od tych wydarzeń.Zdjęcia ptaków widziałam już wcześniej u Ciebie ale nie logowałam sie więc nic nie pisałam. Piękne zdjecia i ciekawe sytuacje. dzieki Aniu . Na pw potem odpiszę albo jutro bo nie moge sie dzis pozbierac po tym wszystkim.
Kosaciec żółty - Iris pseudacorus 20:36, 09 cze 2013

Do góry
Iris pseudacorus 'Sun Cascade' zapylany przez trzmiela.

Rododendronowy ogród II. 20:34, 09 cze 2013

Do góry

Bożenko, czy to nie jeden z tych stonkowatych co podgryza rh ?
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:32, 09 cze 2013

Do góry
Odpisałam ładnie każdemu i niechcący zamknęłam zakładkę ...buuu
Wiec odpowiem tylko na pytania, wybaczcie .. sierota ze mnie....

Marzenka - jak tylko będę dzielić lub przesadzać piwonie, to masz u mnie jak w banku. Piwonie są śliczne, dostały w tym roku od tej ilości wody.. zresztą nie tylko one.. róże, powojniki, niestety straty są .. Ale takie życie ogrodnika... Piwonie mam w większości nn ale każda śliczna
Natomiast z różami jest mały problem, kartki pospadały, w szpalerze rosną różowe, ale każda inna (bo jak by inaczej) i będzie to jedna z.... ale po wstępnej segregacji 80% że to Comte de Chambord . W wolnej chwili jeszcze przeprowadzę dochodzenie..
A dla znawców zostawiam z bliska..

A to Pastella - ha, jakam mądra

I odróżniam Pomponelle... ale ją chyba trafiło od tych deszczy na amen

I Nostalgię, ale on jeszcze w pąkach (śliczna)

I Grahama Thomasa, bo jedyna żółta

Nie do końca jestem ignorant Ale sie wyrabiam
Sosnowo 20:32, 09 cze 2013

Do góry
Ogród wieczorową porą

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:30, 09 cze 2013

Do góry
Zobacz jak godzinę temu wyglądała Twoja droga do mnie - Trasa Toruńska - jedna z nagłówniejszych dróg w Warszawie łącząca obie strony Warszawy

Mój ogródek pod Gdańskiem 20:27, 09 cze 2013

Do góry
Moniika napisał(a)
Hej Ewuniu dzięki moim zdaniem powojniki są dla wszystkich i wymagają mniej uwagi niż róże polecam wszystkim tego powojnika - pierwsze kwitnienien ma zeszłorocznych pędach - IV-V potem jak przekwitnie zaczyna intensywnie rosnąć ( muszę przyciąć żeby nie przerósł ławeczki) i potem w VIII kwitnie ponownie . Wytrzymały , zdrowy

Ale zapewniłaś mu chyba wyjatkowo dobre warunki, ciepło, ale nie za bardzo, zacisznie. Bo to też jest ważne dla powojników. One chyba lubią zaciszne miejsca ? Jak uważasz?
Rododendronowy ogród II. 20:26, 09 cze 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Bozenko, u Ciebie nawet robale wygladaja urokliwie

Kasiu miło mi jeśli sie podobają. To dzis jeszcze jeden z ładnym kolorkiem.

Ogród w skali mikro :) 20:20, 09 cze 2013

Do góry
A u mnie znów na burzę się zbiera .. Aniołki beczki kulają .. A mnie na myśl o deszczu mało nie trafia

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies