piękna u mnie też w tym roku, ale wolałabym, aby miała sztywniejsze pędy
jak bym spałą 2 godziny, jak ty, po tygodniu mnie nie ma!! ja muszę 8-10 godzin, jak niemowlak
dziękuję ci ta pierwsza to raczej patriot wolno rośnie i bardzo białe brzegi ma bez kropek i ta druga tak myslałam że guacamole bo często się też natykałam na nią w internecie tylko nie byłam przekonana, jak będziesz czasami pisać w swoim wątku o hostach które są ciekawe odmiany chętnie zajrzę, marzy mi się takie hostowisko jak u ciebie pozdrawiam i życzę miłego dnia
dziękuję ci ta pierwsza to raczej patriot wolno rośnie i bardzo białe brzegi ma bez kropek i ta druga tak myslałam że guacamole bo często się też natykałam na nią w internecie tylko nie byłam przekonana, jak będziesz czasami pisać w swoim wątku o hostach które są ciekawe odmiany chętnie zajrzę, marzy mi się takie hostowisko jak u ciebie pozdrawiam i życzę miłego dnia
Kochani mam pytanko, a właściwie dwa pytanka.
Nadrabiam teraz zaległości i właśnie przeczytałam i obejrzałam cały angielski watek.
Powiedzcie proszę, jakie to trawy sa na pierwszym zdjęciu??
Oraz z czego jest ten śliczny żywopłot na zdjęciu drugim?? wygląda trochę jak oliwnik...
Dziękuję serdecznie za odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Wg mnie grujecznik to fajny pomysł, pięknie sie (podobno) przebarwia jesienią
Aniu uwielbiam Twoje rabaty i mam prośbę czy mogłabyś mi podać pi razy drzwi odległości tej narożnej rabaty :
Chodzi mi o odlełość od rogu do tej lilii co ją widać białej
oraz szerokość tego miejsca gdzie sie zawijasek bukszpanowy zawija w strone ogrodzenia....
zagmatwałam ale mam nadzieję że sie jakoś połapałaś o co mi chodziło
Dziś postanowiłam ,że będę mieć czas LB .. Tzn . Leżenie Bykiem ... Zaczęło się chmurzyć.. I jest idealnie do robót ogrodowych , ale mnie leń ogarnął , taki ,że hej
Filip wiem że się rozrośnie i na to liczę, drzewa zasłonią taras i juz nik nie będzie parzył CO pije Zobacz Danusia ma dużo drzew na swojej działce, bedę je cieła jak ona a resze w miare porzeb przesadzała/ograniczała.
na tej fotce nabazgrałam grujecznika, o tym miejscu dla niego myślę