Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Urszulla 19:47, 26 sie 2013

Bogdziu, dla Ciebie mieczyki z mojego ogrodu
uwielbiam mieć je w wazonie w domu

kasiek 20:02, 26 sie 2013

Jakie Ty fantastyczne robisz foty - jak do National Geografic - doskonałe wyczucie natury!
Bogdzia 20:07, 26 sie 2013

kasiek napisał(a)
Jakie Ty fantastyczne robisz foty - jak do National Geografic - doskonałe wyczucie natury!

Kasiu ale się uśmiałam. ja mam zwykłą cyfrówkę i do super zdjęc mi daleko ale co mogę to wyciskam z tego aparatu a ze zoom ma dośc dobry to i zdjęcia jakie takie i bardziej chyba są ciekawe przyrodniczo niż dobre technicznie. Na moje potrzeby nawet wystarcza.Miło Cie widziec. Pozdrówka śle . Zajrze dziś do Ciebie jak odpiszę wszystkim u siebie. Do zobaczenia.
Bogdzia 20:08, 26 sie 2013

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, dla Ciebie mieczyki z mojego ogrodu
uwielbiam mieć je w wazonie w domu

Piękne masz mieczyki. Moje w większosci przekwitły jak jeszcze musiałam siedziec w domu. Dzięki Ula. Pozdrawiam.
Bogdzia 20:12, 26 sie 2013

Margarete napisał(a)
Bożenko, wybieramy sie z Karolinka i Anitka na świeto róż do Kutna
http://www.swietorozy.pl/
Miałabys siłe i ochote wybrac sie z nami ? może twoje oczy juz całkiem wydobrzeją do tego czasu ?

Małgosiu moje oczy są w porzadku przynajmniej na tyle ze moge już spotykac się z ludzmi, natomiast z oczami M jest ciągle źle i dlatego sie zastanawiam czy z Wami jechac bo musiałby mnie zawieźc do Pabianic i potem po mnie przyjechac a z chorymi oczami to jednak jest problem. Chyba przez to nie da mi się jechac, choc mam wielką ochotę.Gdzie się spotykacie , w Pabianicach?
Bogdzia 20:14, 26 sie 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu pozdrawiam serdecznie

Ale piękny widok na avatarku , piękne tło dla pięknej dziewczyny. Miło Cię widziec Ewo. Koniec wakacji wiec pewnie i koniec wojaży dla Ciebie. Pozdrówka serdeczne śle.
Bogdzia 20:18, 26 sie 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Kiedyś siałam słoneczniki, bo córka lubiła je skubać, ale nigdy się ich nie doczekała, bo wróble całymi stadkami je obsiadały i wiadomo, co zostawało

U mnie co rok wysiewaja się słoneczniki i nigdy nie zauważyłam że one tak je zjadają ale i nie przygladałam sie. Dziwne bo niektóre nasionka są wyjęte a inne właśnie tak wyjedzone bez wyjmowania, chyba częsc ptaków jest madrzejsza od innych i oszczędza czas i pracę.Pozdrawiam Basiu.
Bogdzia 20:21, 26 sie 2013

GorAna napisał(a)
Bogdziu, ptaszki na słoneczniku zachwycające....ja też niewiele zbieram słonecznika...ale nie przyuważyłam, by u mnie takie spryciule były, jak u Ciebie
Pozdrawiam

Aniu no sama jestem bardzo tym zdziwiona ale one pewnie sie uczą i wymyśliły szybszy sposób jedzenia , inaczej sie tego wyjasnic nie da.Wczoraj obserwoawałam jak wiewiórka próbowała pazurami poszerzyc otwór w budce dla ptaków. Ciekawe rzeczy można zobaczyc jak sie ma trochę czasu by poobserwowac przyrode. Pozdrawiam serdecznie Aniu.
Przetacznik 21:39, 26 sie 2013

Bogdziu cudne słonecznikowe uchwycenia - u Ciebie zawsze coś ciekawego znajduję, pozdrawiam : )
Bogdzia 21:46, 26 sie 2013

Przetacznik napisał(a)
Bogdziu cudne słonecznikowe uchwycenia - u Ciebie zawsze coś ciekawego znajduję, pozdrawiam : )

Dzięki Weroniko. Muszę zajrzec do Ciebie bo przez chorobe mam spore zaległości.Pozdrawiam.