Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród w budowie - nieustającej 20:56, 22 cze 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)

Ahhh ten stos doniczek Już ja bym wiedział co z nim zrobić
Pozdrawiam
Ogród dla Agusi 20:44, 22 cze 2013

Do góry
Biedermeier

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 20:36, 22 cze 2013

Do góry
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na fotki
Blaski i cienie nowego życia 20:34, 22 cze 2013

Do góry
Chociaz pokaze sie u Ciebie ze jeszcze jakos zyjePozdrawiam cieplutko
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:32, 22 cze 2013

Do góry

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:21, 22 cze 2013

Do góry
Pozdrawiam i przesyłam 'ku pamięci' ))

Nasz przydomowy ogródek 20:20, 22 cze 2013

Do góry
W prezencie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:19, 22 cze 2013

Do góry
Irenko, tak jak wyglądasz na zdjęciach, pełna radości życia, radosna, taka jesteś w rzeczywistości.

Niezmiernie się cieszę, że Cię poznałam.
Dziekuje za obietnicę udziału w spotkaniu we wrzesniu. To bardzo ważne.

Na pamiątkę:

Niezwykle popularną osobą jesteś, co widać
Grzebyczkowe zakątki..."codziennie po godzince"... 20:18, 22 cze 2013

Do góry
i jeszcze kilka:

Pozdrawiam Jola

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 20:17, 22 cze 2013
Do góry
Ciekawy pamiętnik kiedyś będzie z historią ogrodu. "...
A kuku" fantastyczne , podoba się wszystkim szczególnie Dajanko, tyle czytam o różach, oglądam ich portrety i przemyślę, czy też dobrze czułabym się w otoczeniu większej ich ilości, może w kompozycjach z moimi ulubionymi?...
Zdjęciami dodałaś wątkowi koloru Róża w pięknym kolorze, taki kolor miała też okrywowa, którą miałam już w koszyku z zamiarem kupna, ale jednak w innym ogródku rośnie, a ja teraz żałuję.
Moje dopiero w pąkach.

Grzebyczkowe zakątki..."codziennie po godzince"... 20:14, 22 cze 2013

Do góry
agata19762 Witaj, dziękuję...

Były już fotki prześwietlone słońcem... a w tygodniu była u nas ogromna nawałnica, w czasie której pstryknęłam kilka mokrych zdjęć... Zapraszam...pioruny, grzmoty i ściana deszczu... tak wyglądał nasz zapłakany ogród:

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 20:11, 22 cze 2013

Do góry
dajana napisał(a)
Tak Iwonko o te trawkę mi chodziło jest przesliczna i kiedys ja sobie kupię ,zapisałam nazwę.Jesli to zdjecie jest marnej jakosci to ja swoich nie powinnam w ogóle zamieszczac .Dla mnie jest sliczne Nie spałaś jednak wczoraj te upały dla mnie tez sa bardzo meczące W ogrodzie zaczynam prace dopiero po 18 tej bo nie dałabym rady wczesniej .Uwazam na siebie Iwonko przynajmniej tak mi sie wydaje .Wiem ze te upały dla nikogo nie sa dobre. Najgorszy jest powrót z pracy w samochodzie bez klimatyzacji, nagrzany przez 8 godz to po prostu sauna .ale do pracy muszę jezdzić, robię przeciąg który tez nie jest dobry Przez niego ogłuchłam i słyszę w uszach szumy swisty i diabli wiedzą co jeszcze .Jutro idę do laryngologa bo nie dośc ze ślepa jestem to na dodatek głucha .Zamiast na twoim profilu piszę znowu na swoim i jeszcze nierozgarnięta .E starośc Nie zdązyłam prywatnie napisac wszyscy na urlopach to roboty przybyło .U mnie jeszcze mniej zdjęc na wątku ,nie mam co fotografowac Czekam az sie róze rozwiną i skoszę te chwasty za tarasem Widok nie jest ciekawy nie mam co pokazać .W domu mam chłodno okiennice sa rewelacyjne bo dzieki nim masm taki chłodek latem gorzej na poddaszu tam juz tak fajnie nie ma .Pocieszajace jest to ze w nastepnym tygodniu ma juz byc tylko 25 stopni Moze u ciebie tez spadnie temperatura Przedwczoraj była burza a grad był taki wielki że pomyslałam po różach przeciez wszystko mi strąci ale tak sie nie stało .co mnie uszczesliwiło .Wpadnę wieczorkiem, teraz lecę na bramę bo czas do domu .Całuję serdecznie

Miałaś grad Dajanko ja też się bałam ,że spadnie.Dziś w nocy mieliśmy długo fajerwerki jak w nowy rok .Czegoś takiego nie widziałam ,całe serie.Pieski strasznie się bały i trudno było spać ,lawina deszczu.A dziś parno ,że aż sił brakuje więc odpoczynek.Zakwitł Biedermeier więc posyłam ci z uściskami !

Uważam ,że już masz się czym pochwalić,piękne rośliny,tak wypielęgnowane slicznie rosną.A że wiem jakim wysiłkiem jest to okupione to podziwiam tymbardziej.Kotki mają raj ,cudnie im na tarasie z tymi podusiami ..no...no..tylko trafić w twoje ręce !
Kubusiowo II 20:11, 22 cze 2013

Do góry
Małgosiu, tak jak sie spodziewałam, Ty, Małżonek, Kubuś jesteście cudna rodzinką!

Jakże miło było Was poznać!

Na pamiątkę:

Ogródek Anity 20:07, 22 cze 2013

Do góry
Miło było Cię poznać Anito !

Na pamiątkę:

Serdecznie pozdrawiam
Mój 4 arowy azyl... 20:04, 22 cze 2013

Do góry
Basiu, jak wspaniale było poznać Cię w 'naturze'!

Razem z Małżonkiem jesteście cudną parą!

To na pamiątkę

Dzięki wielkie za roślinki. Już rosną, zdjęcia u mnie, zapraszam

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 20:01, 22 cze 2013

Do góry
Dzisiaj u Danusi "Święto Róż"... i to dzisiaj zakwitła u mnie pierwsza róża Zdjęcia jej nie będzie bo baterie siadły za to parę innych
Straszna też dzisiaj ulewa nas nawiedziła... ale nie narzekam, był bardzo potrzebny ten deszcz... od razu się lepiej zrobiło, te świeże powietrze

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 19:39, 22 cze 2013

Do góry
I jeszcze roślinki od Forumek!

Basia specjalnie dla mnie pojechała po drodze do Warszawy do swojego ogródka i wykopała:
Czyściec wełnisty
Przetacznik siwy

A jeszcze nasz koleżanka Forumka rozdawała Werbenę patagońska, śliczne sadzonki.

No i ja to wszystko dosadziłam do Krwawnika i Firletki
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 19:33, 22 cze 2013

Do góry
I mój dzisiejszy zakup w sklepie Ogrodowiska:

Już wisi. Sklep był otwarty i można było na miejscu 'pomacać' i kupić

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 19:31, 22 cze 2013

Do góry
nieszka - u Ewy z Piaskowni, liliowce skończyłu kwitnienie. To dziwny rok

adom1206 - tak jak pisze Agnieszka - u niej tak samo. Dziwny ten rok, bo w kazdym rejonie inaczej.

A moje

To Stella d'Oro. One sa malutkie

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 19:27, 22 cze 2013

Do góry
Haniu tak rzadko zaglądam do Ciebie ale dziś się udało, masz ładne ostróżki u mnie też szaleją. Ciężko sobie wyobrazić te 24 stopnie, bo u nas to chyba w nocy tyle jest, dzisiaj mój termometr pokazywał przez większość dnia prawie 40 - no ale on kłamie było chyba z 34 i teraz też jest tylko 28 i tak już od kilku dni, ale nie jest sucho, bo czasem nawet burza się przydarzy.
Na koniec ostróżki potfory - ponad 2 m
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies