Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 23:12, 24 sie 2013

Bogdzia.. co u mnie to ja ci powiem.. nie musisz na mój wątek męczyć oczu
monteverde 23:22, 24 sie 2013

Bogdziu nie mogłaś być u Gosi, posyłam więc różyczki z jej ogrodu
Madzenka 23:50, 24 sie 2013

Bogdziu pozdrawiam. Ależ te ptaszki sprytne!
Bogdzia 08:41, 25 sie 2013

dajana napisał(a)
Muszę zajrzeć do swoich bo pierwszy raz mam okazję dzięki tobie Bożenko widzieć ptaszki latem wyjadające słoneczniki i to w tak sprytny sposób .Wszyscy ludzie którzy w zimie karmią ptaki mają słonecznik , głównie samosiejkę. Odpisałam ci u siebie ale z wizytą też wpadłam Jak zwykle jest na co u ciebie popatrzeć .Pozdrawiam Bożenko serdecznie

Dajanko dzięki za wizytę. Miłego dnia.
Bogdzia 08:45, 25 sie 2013

Kondzio napisał(a)
Bogdziu mam nadzieje ze reprezentowalem nas godnie buziam mocno was w oczka i mam nadzieje za lepiej juz wam obu buziam mocno mocno hi hi hi

Konrad nie mam wątpliwosci że godnie nas reprezentowałeś i dzięki Ci z to. Widzez relacji ze było pięknie i miło.Szkoda ze nie udało się nam z Anią pojechac, taka cudna wycieczka nam nie wyszła. Oczy niestety jeszcze nie są w porządku ale pomału coraz lepiej widzę , ja , bo M coraz gorzej ale u niego choroba ciągle jeszcze jest w fazie rozwoju. Jeszcze ze dwa tygodnie zeby skończył się najgorszy jej etap.Dzięki za pamiec i miłe słowa. Buziaczki.
Bogdzia 08:52, 25 sie 2013

Kasiek napisał(a)
Bogdziu ,kupilam dzisiaj clematisa Mayleen,wlasnie ze wzgledu na jego waniliowy zapach Zobaczymy jak bedzie sie czul u mnie w ogrodzie. Mam nadzieje ze Twoj Rubens sie zadomowil i ladnie rosnie.Pozdrawiam cieplutko.

Kasiu swietny zakup zrobiłaś. Zapachu bedzie mnóstwo. Mój Rubens ładnie rośnie i wygląda zdrowo, żeby tylko zima nie narozrabiała to będzie wczesna wiosna już cieszył.Buziaczki slę.
Bogdzia 08:53, 25 sie 2013

asc napisał(a)
Bogdzia.. co u mnie to ja ci powiem.. nie musisz na mój wątek męczyć oczu

Popatrzec i poczytac jest fajnie ale na Twoje opowieści bardzo jestem chętna. Miłego dnia Aniu.Kuchnię dziś omijaj na wszelki wypadek.
Bogdzia 08:56, 25 sie 2013

monteverde napisał(a)
Bogdziu nie mogłaś być u Gosi, posyłam więc różyczki z jej ogrodu

Aniu śliczną relację zrobiłas z pobytu u Gosi no i byłas pierwsza wiec relacja najbardziej oczekiwana. Dzieki za pamięc o mnie . Bardzo mi żal bo ani u Alinki ani u Gosi nie mogłam byc , takie super spotkania przeszły koło nosa. Dzieki za różę , serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Bogdzia 08:57, 25 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bogdziu pozdrawiam. Ależ te ptaszki sprytne!

Marzenko mnie też zaskoczyły spryciule.Obejrzałam dopiero teraz spotkanie u Joli. Ale było zaskoczenie jak Ciebie zobaczyłam. Miłego dnia.
monteverde 09:17, 25 sie 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu śliczną relację zrobiłas z pobytu u Gosi no i byłas pierwsza wiec relacja najbardziej oczekiwana. Dzieki za pamięc o mnie . Bardzo mi żal bo ani u Alinki ani u Gosi nie mogłam byc , takie super spotkania przeszły koło nosa. Dzieki za różę , serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Spotkania u Alinki również żałuję, no ale cóż.... życie milej niedzieli