Bardzo, bardzo wszystkim Wam dziekuje za ciepłe słowa i ze zaglądaliscie do mnie a mnie troche tutaj nie było bo tak czasami jest, ze jest troche zawirowan w życiu. Ale teraz troche mysle nadrobie. Przy pomocy mojej kolezanki Matyldy uporzadkowałam ogrod po tym szalonycm gradzie i najbardziej ucierpały hortensje i lilie ale za to róże teraz dają czadu bo pogoda jest cudna wiec troche zdjec róż chociaz jest ich tyle, ze trudno wybrac zdjecia bo wszystkich się nie da zamiescic.
U mnie też słonecznie , latam z dziabką i poruszam ziemie aby szybciej przeschła , Dzisiaj poruszałam miedzy różami ,które zaczynają ładnie kwitnąć ale zielsko też ładnie miedzy nimi rośnie , przeważnie skrzyp ,którego trudno się pozbyć ..
Jeszcze mam mały problem .. Kiedyś dawno spacerując wirtualnie po czyimś ogrodzie ujrzałam taką oto piękną fotkę.. Piękną podwójnie.. Bo zdjęcie super a i roślinki też Fantastiko .. Teraz bym kciała się dowiedzieć czyja ta rabata , bo marzy mi się cosik podobnego i może mi Właścicielka podpowie jaka to hosta i co za nią jest takiego białego
Myślę ,że to Aneczki Asc ... Może się pojawi i przeprowadzi identyfikację
Przepiękne róże i zdjęcia Aniu! ależ masz zapachy w ogrodzie a ta inspiracja zapisana ku pamięci czyśćca wełnistego już mam ) mam już 8 krzaczków róż i uczę się ich, oczywiście korzystając z Twoich rad, bo w tym temacie jestem cienka )
Pozdrawiam