Już dzisiaj jestem czasowa wczoraj się jogowałam, dzisiaj festynowałam a na koniec czyściłam ścianę wodną.... Ale jestem już na bieżąco
Wieeeelkie dzieki za różankę . Czy róże różowe są najpiekniejsze?
Moje trytomy nie mają jeszcze ani jednego pąka!!! Musze sprawdzić czy slimaki ich nie wyżarły... Bo strasznie po nich łaziły...
Łoooo mammma .. Prawie się na trzysetkę spóżńiłam , toż to skandaliczny skandal
Buziole i gratulacje i czekamy na więcej .. I życzę samych słonecznych dni oraz rychłej śmierci : ślimaków , mszyc , opuchlaków (... Niewłaściwe skreślić )
Anitko bardzo dziękujemy za wczorajsze spotkanie. Fajnie że zamówiłaś słoneczną pogodę i mogliśmy pochodzić po ogrodzie oraz posiedzieć na tarasie z cudownym widokiem. Macie bardzo zadbany ogród i mnóstwo roślin no i staw z rechoczącymi żabami
No i znalazłam, ucieszyłam się na wózek spakowałam, zdjęc niestety nie mam Kasi powinna coś mieć, i tak poszłyśmy dalej wyszukiwać pięknych roślin do naszych ogrodów gadając o wszystkoim oczywiście jak by nam miało za chwilę czasu braknąć
Cudny miłorząb ....
przepiękny kolny palmowe!!!!!!
I na końcu jak widać uszczęśliwione dokonujemy zakupów,
no i ja dumnie mówię do Pani żepiękne wiązy są i nie mogłam się oprzeć i tez takiego sobie wzięłam, na co Panoi mnie oświeciła że wybrałam OLSZYNĘ!!!
No i to by było kwintesencją mojej znajomości sie na roślinach
Dziewczyny ...bardzo Wam dziękuję , dalej mnie męczy ale musi minąć dzisiaj posadziłam 10 stip ... pewnie u mnie nie przetrwają zimy, ale tak mi się podobają ,że będę sadzić je jako jednoroczne ....