kasiek
18:31, 14 sie 2013

Magnolia poraża wiosną, to naprawdę arcydzieło natury, ja żałuje że nie mam więcej miejsca bo mi gwiaździstej brakuje...
Agatko mam pracę która choć nie jest idealna to daje i pieniącze i czas wolny - nie jakos wiele ale fajnie się żyje a co najważniejsze pewnie - każdego miesiąca. Kiedy ma się pracę w papierac h to odpoczywa na łonie natury dla przeciwwagi. Lubię projekty, lubię tez pomagać innym tworzyć bo robię to z zamiłowania. Poza tym robiąc ok 3000 fotek w sezonie, zawsze wybiorę ok 10 rewelacyjnych a potem śle na konkursy. W ten sposób ,,zarobiłam" już sporo sprzętów ogrodniczych i publikacji.
Płyty to było wyzwanie - niewiarygonie ciężkie 50 na 50 cm które pozostały po zdemontowaniu starej ścieżki. Układałam je w dwóch rzutach po kilka dni ( no i przypłaciłam to postrzałem), ale wyszło jak chciałam i fajnie się kosi trawnik.
Oczko jest malutkie ma średnicę ok 1,5 i jest na 1,2 głębokie żeby ryby przeżyły. obok dolepiona jest malutka sadzawka na rośliny błotne. Oczko w sumie jest młode ma ok 4 lata.