Witam wszystkich biesiadników ogródkowych, ale przemiłe kameralne spotkanie, miło Was wszystkich zobaczyć serdecznie pozdrawiam każdego z osobna i wszystkich razem, Jola fajne zdjęcia Hani zrobiła, Hania jak laseczka wygląda Oba ogródki super, nareszcie więcej u Hani zobaczyłam może Paprotka wątek założy, a ja mam pierwsze pytanie, co to za powojnik? no i przepiękne zdjęcia Hani buziole
rozwijam się dopiero szkoda mi każdego źdźbła więc maniakalnie szukam dla niej zastosowania skazując się na ciągłą pamięć ... aby rozdzielić ... aby ciachnąć zanim zakwitnie ... wtedy uprzejmie wygląda ... noż jest królewna wymagająca ... ale zaopiekowana daje fajny efekt ...
nie oszukuje sę jednak jak tylko będę miała na co wymienię a oną wysiedlę na trawnik przed ogrodzeniem ...
tu po rozdziale pieknie konweniuje z goździkami ...
Ale ładnie. Ze zdjęć wynika, ze zapełniasz rabaty, za rok, dwa jak wszystko zarośnie jak należy, będzie rewelacja. Zazdroszczę tych dużych drzew owocowych.
Teraz bukietowe nowe posadzone w tym roku.
głowa Moonlight
Teraz Phantom
Następna Limenlight. Posadzone są razem po kilka krzaków, będzie można określić która najlepiej się zaprezentuje.
Gabrysiu mnie też się super ogląda i nie mogę uwierzyć że kiedyś mi się podobało u mnie - ale jak się jest dużo poza domem to wszystko się potem podoba
Renia , Gabrysia domek fajny ale taki fajniejszy - kombinuję jakby tu mieć tę szklarnię czy oranżerię nad stoliczkiem
ja tnę lawendę zawsze na wiosnę dość silnie ...
teraz ścięłam kilka dni temu wszystkie kwiatostany i już widzę młode paki ...
ale ja nie dość że amatorka to jeszcze mocno początkująca