Ogrodowa przygoda Łukasza :)
22:27, 22 cze 2015
Aniu Bonice i tak już mają wysoko pączki i jak na pierwszy rok jestem bardzo zadowolony
W tej części z kocimiętką chyba jednak wywalę hortensje i rozsunę troszkę byliny dodając jeżówki zasłaniając ostróżki po przekwitnięciu, i jeszcze zgodnie z planem dojdą lilie, z którymi się zagapiłem w tym roku. Hortensje pójdą za środkową Nigre po łuku widoczne z miejsca w którym najwięcej przesiadujemy, będą za bylinami... tak se myślę 
Jeszcze się zastanawiam jakie byliny wsadzić między róże, pierwotnie był pomysł na wysokie miskanty, ale musiałbym mieć takie w donicy żeby zobaczyć jak by to wyglądało na żywo
Zawsze można iść w standard, posadzić delikatnie różowe jeżówki i wsio.
Wiesz co CI powiem na te tuje... najlepiej spaliłbym je na stosie
tak niemiłosiernie mnie irytują, że to się w głowie nie mieście, ale jasna cholercia za przeproszeniem szkoda mi tych lat cięcia, a nie mam miejsca, żeby je gdzieś przenieść, na nową bylinówke wprowadzą bałagan bo tam porządku pilnuje już 9 kul bukszpanowych i pomijam fakt, że rabat już zapełniona całkowicie 
Z tymi tujami to sam problem i nie wiem jak go rozwiązać
Jeszcze się zastanawiam jakie byliny wsadzić między róże, pierwotnie był pomysł na wysokie miskanty, ale musiałbym mieć takie w donicy żeby zobaczyć jak by to wyglądało na żywo
Wiesz co CI powiem na te tuje... najlepiej spaliłbym je na stosie
Z tymi tujami to sam problem i nie wiem jak go rozwiązać