Borbetka - dziękuję bo już myślałam, że ta ilość zdjęć zniechęca do oglądania.
Też jestem wzrokowcem i oglądając pewne rośliny u innych nabieram chęci.Powodzenia w pielęgnacji róż
Ania nie przesadzaj teraz jak sa największe upały. Na pierwszym zdjęciu jest kolkwicja a na drugim powojnik bylinowy Recta.Kolkwicja to dośc duży krzak mniej więcej jak jaśmin a powojnik rosnie na wysokośc ponad metra i szerokośc też około metra.Miłego dnia.
Zrobiłam na szybko zdjęcia rano. Sa jakie sa, ale chciałam cyknąc jakieś fotki, a w biegu przed praca wiadomo jak jest. Ale chciałam już udokumentować problem. Coś na nich widać.
W zasadzie żółknie w oczach. W czasie kiedy było tak deszczowo, woda az trzeszczała pod stopami kiedy się tam stawało.
Co mam zrobić z tym drzewkiem? jest jakas nadzieja?
Bez czarny teź pierwszy raz kwitnie , co jest nie lada wyczynem biorąc pod uwagę fakt ,że zimą został zeżarty przez mieszkańców okolicznego lasu prawie do cna , tzn , do ziemi
I takie tam jeszcze.. .. Inksze habazie .. A może chabazie .. Nie wiem ( niewłaściwe skreślić )
Dzięki Haniu, miło mi że wpadasz. Ja ostatnio bardzo mało zaglądam. Czasu brak - plewienie, truskawki (samo pozbieranie sporo zajmuje), koniec roku szkolnego i parę innych spraw. Wszystko w biegu ostatnio.
Dasia!!!! Przywołuję do porządku! Mistrzynią na pewno nie jestem, własnie to organizowanie czasu mi nie wychodzi, ciągle z czymś nie zdążam. Chyba za dużo chcę zrobić, za ambitne plany robię. Sport... nie pamiętam co to jest. Na piłkę nożną ostatnio albo za mokro, albo za gorąco. Stół do ping ponga pokrył się kurzem Czy hasło "Brico jest eko" uważasz za bardzo ambitne? Rysunek długopisem odwalony na kolanie w samochodzie pod sklepem. Chyba nie był to konkurs wysokich lotów, hi hi.
A z tą pracowitością to chyba coś jest na rzeczy, bo ja ciągle coś robię i stąd tyle różności. Ale lubię tak, jakbym nie lubiła to bym nie robiła.
Dzięki Aniu. Śliczną różę wstawiłaś. Nie mogę się doczekać swoich. Wszystkie już prawie mają pęknięte pączki, ale się ociągają z otworzeniem ich. Gartentraume będzie już jutro!
Brico odwiedzam często, więc na pewno coś upoluję.
Marzenko on chudziutki jest, napewno się zmieści.
Oto zdjęcia, nie potrafię zrobić "bliższego zbliżenia" ale liście trochę jak różane i takie białe kosmki mają.
By night