Szał różanecznikowy, ale skubania potem też masa. Zaciekawiła mnie ta roślinka - co to?.
Szkodników na hortensji współczuję, strasznie nie lubię jak mi coś roślinki atakuje.
Po co Ci beton na tej rabacie ? Posadź tak jak ustawiłaś. A może przed cisy daj seslerię a aż do brzegu rabaty sama lawendę ? Tylko posadż ja może nieco nieregularnie..
Masz zielone rączki Suchy badyl byś posadziła, a ten by zakwitł
Niesamowite, ze tegoroczne piwonie kwitną, u mnie się tak jeszcze nie zdarzyło nigdy. Serio jarzmianki mają taki rozmiar liści u Cię??? Czym Ty je karmiłaś, że takie wielkie? Moje mają wielkość może jednej czwartej tych co na Twojej fotce widzę
Te szałwie chcesz rozmnażać? Na moje oko to jeszcze małe do podziału. Ja bym posadziła i poczekała aż nabiorą masy. Może w sierpniu a najlepiej na przyszłą wiosnę, jak ruszą.
Dziękuję bardzo za te szczegółowe informacje .
To i ja zaczne ja częściej podlewać.
Hm ciekawa jestem kiedy moja mi zakwitnie ? Poczekam cierpliwie.
Twoja ma paki.Czyli one wcześnie kwitną.To może moja na przyszły rok coś z kwiatu pokaże .
Dziękuję bardzo.
Duzo roślin lubię.Duzo postarałam się mieć.
Ale wszystki mnie nie zachwycają
Hosty rosną.Troche już dziurek się pojawiło.Tz już slimaki są.Dzis granulki niebieskie rozsypałam.
Dodatki też różne lubię.Troszkę weselej chyba ogród z nimi wygląda ?
Ten kaktus nigdy mi nie kwitł.
Hm,, to ciekawa jestem jaką ja mam rodgersje ? Nic zobaczymy z czasem jak podrośnie i zakwitnie.
A one w pierwszym roku już kwitną ?
Moja rośnie na razie w półcieniu.to chyba dobrze ?
cieszę się ,że moje takie swojskie klimaty ci się podobają.
Klon palmowy w tym roku w końcu ładniejszy i widoczniejszy w ogrodzie
Oczywiście to ,nie bardzo cieszy
Moja kolejna piwonia kwitnie.Pierwszy raz.
Jest cudna.Ale nazwy jej nie znam
Taki łososiowy kolorek
Lidka powoli się nauczysz tylko się nie zniechęcaj . Każda roślinka własnoręcznie posiana cieszy bardzo.
Ja miałam już nic nie wysiewać no ale to już chyba nałóg i posiałam nasiona brązowej trawki .
Teraz dumam gdzie im lokum znajdę