Świetnie wyglądasz w tym "kapelusiku". Widzę że korzystałaś dzisiaj ze słoneczka, więc nakrycie głowy trzeba było jakieś mieć (dobrze że rozmiar spasował)
Witaj Aga. Pozwiedzałam Wasz ogród i tak się zastanawiam kto zasługuje na pierwsze miejsce. Chyba jednak twój mąż, dużo fajnych rzeczy nawyczyniał w królestwie Ramzesa. Paw przeuroczy, pasuje do tego ogrodu. Napisz proszę, czy są trudności z hodowlą pawi.?
Olu, Daruj sobie cały wątek! Wizytówka jest wystarczająca, a potem tylko na bieżąco! I to nie zawsze.Wątków jest ponad 3000. Do każdego zajrzeć, życia by zabrakło!
Jesteś z północnej WLKP, to blisko mnie. Witam więc sąsiadkę!
Moje róże pierwsza NN allegrowa mówimy na nią ognista ma czarne zakończenie płatków intensywny ognisty środek na koniec staję się czerwona rośnie w donicach kosztowała grosze miała być pnąca różowa
Kolejna kwitnąca to róża Comte de chambord z Rosarium. Pięknie pachnie
Jestem uzależniona od grzebania w ogródku każda chwila daję mi radość. Kwiaty są cudowne strasznie żałuję że przez tyle lat na własne życzenie pozbawiałam się takich doznań
Różanka - widok ogólny. Ponasadzałam w puste miejsca wszystko co miałam do zagospodarowania i różanka stała się przechowalnią jeżówek, irysów i pęcherznic.