Duży teren wymaga zastosowania cięższego sprzętu, posiłkujcie się tym, bo rękami i nogami oraz szpadlem takich terenów nie da się przekopać. To ponad siły.
Fajnie jest mieć takie możliwości terenowe.
A może niech z niego wystają jakieś liście np. buka, ciasno ułożone.
Była przed chwilką Kasia i ma głowę pełną pomysłow na wianki i cały samochód towaru - dekoracje. Zaraz polecę jej robić zdjęcia to i cosik pokażę co kupiła
Zapisuj złote myśli w Pogaduszkach
Pewnie coś porobię w znanej już nam kwiaciarni Sonia, tam są piekne dekoracje i przedmioty
Inspiracja będzie
Czosnek posadź w niskich trawach, turzycach jak masz, będą udawały liście czosnku. Popatrz na art. o Wisley. Twoje brzozowe jajko było rewelacyjne. Pokazuj swoje dekoracje, Kasia też będzie robiła a z nią my - Anula i ja.
Bardzo wyjątkowa ta azalia o żóltych kwiatach o ciekawym odcieniu. Nie jest taka rażąca, a delikatna. Wyobrażacie sobie łany szafirków pod nią, albo towarzystwo ciemnofioletowego różanecznika?
A może by tak zrobić serię artykułów Bajka przyrodnicza albo coś podobnego. Pomyślcie nad tytułem cyklu?
Byłoby fajnie zajrzeć w tag i są wszystkie bajki po kolei. Albo Bogdziu założyć wątek w Pogaduszkach.
Co o tym myślicie? Mnie też te bajki wciągnęły i zdjęcia prześliczne