Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

marzena 17:14, 20 lis 2011

gardenarium napisał(a)

Hortensje na stole troszkę poczyściłam, ale przyznacie, że jak na minus 4 co było czasem nieźle się prezentują?

Najpierw widok z okna

Drugie okno

jaka to pora roku ???
na pierwszym zdjęciu trudno byłoby poznać...
piękne te widoki, a te przez okno mają swoisty urok
agniecha973 19:22, 20 lis 2011

Danusiu, to Twoje okno to taka świetna ramka do tego zaokiennego obrazka. A jakby tak spróbować zrobić zdjęcie, żeby całe okno znalazło się na fotografii, a w ramę będzie wpisane to co widać za oknem. Taka mnie jakaś wizja naszła jak zobaczyłam te zdjęcia. Jak zawsze pięknie w Twoim ogrodzie.
Sebek 19:24, 20 lis 2011

agniecha973 napisał(a)
Danusiu, to Twoje okno to taka świetna ramka do tego zaokiennego obrazka. A jakby tak spróbować zrobić zdjęcie, żeby całe okno znalazło się na fotografii, a w ramę będzie wpisane to co widać za oknem. Taka mnie jakaś wizja naszła jak zobaczyłam te zdjęcia. Jak zawsze pięknie w Twoim ogrodzie.

A gdybyś wiedziała jak to super wygląda na żywo - jak w teatrze
agniecha973 19:29, 20 lis 2011

Danusiu, dziękuję za ostatnie odwiedziny w moim ogrodzie. Proszę zaglądnij do mnie jeszcze na stronę 7 i 8 i podpowiedz czy z tych wachlarzowatych bukszpanów coś będzie, czy szykować im miejsce w innej części ogrodu. Co Twoje oko na to? Teraz trochę szpecą, ale chcę im dać szansę. Nie wiem czy warto. Przepraszam jeśli zaśmiecam wątek. Jeśli trzeba to usunę.
gaby3003 23:31, 20 lis 2011

Danusiu co myślisz, o tym egzemplarze bukszpanu....
Gardenarium 23:33, 20 lis 2011

Bardzo dobrze o nim myślę. To Twój?
Bonsai chyba powstał na skutek katastrofy, coś mu się stało i wyprowadzono bonsai, czy od początku zamierzano taki stworzyć? Dół odbija więc robi się dolna kulka

Instagram Ogrodowiska
monteverde 23:41, 20 lis 2011

marzena napisał(a)

Hortensje na stole troszkę poczyściłam, ale przyznacie, że jak na minus 4 co było czasem nieźle się prezentują?

Najpierw widok z okna

Drugie okno

jaka to pora roku ???
na pierwszym zdjęciu trudno byłoby poznać...
piękne te widoki, a te przez okno mają swoisty urok

Super widoki, ale mnie podobają się Danusi okna, bo są takie duże
Gardenarium 23:50, 20 lis 2011

Marzenko pora roku aktualna, dzisiejsze zdjęcia

Okien w salonie mam 3 od południa, jedno od wschodu i jedno wąskie, od Anuli nieco bokiem zrobione.

Same okna, ogród wchodzi do domu ze wszystkich stron.

Instagram Ogrodowiska
ewaglen 00:35, 21 lis 2011

Tak lubię
U mnie w salonie tylko potrójne, duże od zachodu i mniejsze od północy, no i jedno okno od wschodu, ale to jest już w aneksie kuchennym. Ach, bym zapomniała - jeszcze 2 okna dachowe oświetlają salon Za to z sypialni mam szerokie wyjście na taras i okno od południa. Sporo tych okien, a i tak uważam, że jeszcze za mało. Lubię takie duże przeszklone powierzchnie, ale ogrzewanie wtedy bardziej kosztowne...I sprowadza się do..."coś za coś". Dobranocka Danusiu Widzę, że Ty niezły "marek nocny" jesteś. Pozdrawiam cieplutko
danuta_ 07:53, 21 lis 2011

Danusiu, u Ciebie jak zawsze pięknie, czysto, elegancko - o każdej porze roku Pozdrawiam serdecznie