Posadziliśmy 75 cisów, 7 hortensji, 15 żurawek. Przy tym przerzuciliśmy "wywrotkę" kory, wyrzuciliśmy agrowłókninę, odkwasiliśmy trochę ziemię i znaleźliśmy 5 wiader kamieni Dzisiaj nie pogryziemy nawet kefiru - zwłaszcza "bohater domu"
Ania DS - ta biała róża to Kristall ( bardzo lubię jej zapach)
Pierwsze róże, ale jakie śliczne! A anemony u mnie jeszcze śpią, wypuściły listki, ale kiedy zakwitną? Ten czerwcowy przymrozek pomieszał roślinom niektórym szyki. Twoje pięknotki kwitną na całego!
Agata miła jak przyjemnie czyta się tak pochlebne opinie Pozdrawiam Róże i piwonie
Bogusiu, u mnie też poziomki owocują. Posadziłam je w tym roku, 5 krzaczków, jak się sprawdzę dosadzę. Ale w drodze na jezioro skubie te leśne, chyba są lepsze
Bogusiu, dzięki za śliczny bukiecik Zaglądam już regularnie
Ryśku pięknie oleandry u Ciebie zakwitły, moje stoją na tarasie ale jeszcze muszę troszeczkę poczekać, ale nie mam farta do białego dwa razy dostawałam sadzonkę, teraz kupiłam pięknie przezimowała, a na wiosnę listki zaczęły opadać i stoi taki kikutek zielony, jeszcze nie wywalam, podlewam nawozem do oleandrów i zobaczę, co to będzie a jak w tym roku Twoje datury? pozdrawiam[/quot Aniu datury są w dobrej formie i tylko czekam na pierwsze kwiaty .Również pozdrawiam i zaraz jadę na mecz żużlowy