Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

beta 10:43, 30 cze 2013

gratki za zdaną maturę...a poza tym co u Ciebie?
Syla 10:50, 30 cze 2013

Ewuś .... mam nadzieję, że odpoczęłaś na mojej ławce .... Zostawiam u Ciebie informacje odnośnie koloru na mojej elewacji ..... KABE G8070 .... pozdrawiam i słoneczka życzę w dniu dzisiejszym i nie tylko
ewa004 10:57, 30 cze 2013

Co u mnie ....a więc
Drugi dzień szukam ładowarki do baterii nie wiesz gdzie moje dzieciaki przesiały ?

Nie mogę pokazać wam co tynkarze nabroili bo mi baterie w aparacie siadły

Zaczęłam wczoraj układać moja nową rabatkę różaną ,ale nie skończona bo mnie deszcz wygonił ,a poza tym muszę się z wami skonsultować a nie mogę bo nie mam czym zrobić zdjęcia bo mi baterie.......

A wiec będzie się działo jak znajdę ładowarkę
beta 15:58, 30 cze 2013

no to robimy akcje poszukiwawczą ładowarki...musi sie znaleźć...a jesteś pewna, że to dziewczyny Ci ją przesiałały?...a może to M schował?
ewa004 16:54, 30 cze 2013

Hmmm tego nie brałam pod uwagę

chwilkę trwały bardziej intensywne poszukiwania ..i...
znalazła się leżała jakby to powiedzieć na widoku

Teraz podładuję baterie i polecę pofocić moje Lariski
ewa004 18:12, 30 cze 2013

Zacznę od mojej największej bolączki
Pozostawiam to bez komentarza

Zwróćcie uwagę na studnie
Wymyśliłam tak
pociągnąć ten żywopłocik dalej ,tak żeby oplótł studnie z tyłu ,albo na tle ściany posadzić np 3 cisy żeby ta ściana nie była taka pusta

Doniczkę na studni zastąpi .....ciurkadełko
Co myślicie ?

Mniej więcej o to loto

Muszę coś wyższego posadzić na miejsce azali ,nie mogę patrzeć na ten pusty surowy mur
Może jakiś stożek?
beta 18:15, 30 cze 2013

nooo, Ewa, myślę, że super wymyśliłaś!!!!

różankę dawaj
ewa004 18:31, 30 cze 2013

Powstaje różanka

Poradźcie np.jedna tuja na pniu podsadzona lawendą i te trzy Lariski wystarczy ?Jakoś długa mi się ta ściana zrobiła jak wiciokrzew zniknął
Czy może dać tam dwa bukszpany na pniu ale one mają 1 metr wysokości i Lariski

Rabata będzie szersza (wczoraj rozebrałam bruk ,z tego kawałka trzy taczki kamieni,zabrakło siły ) i myślałam żeby zamknąć ją żywopłotem z bukszpanu

Czekam na waszą pomoc

Lariska dla was z wyrazami miłości
beta 19:59, 30 cze 2013

chyba będę pierwsza...no trudno...więc skoro pytasz, to zdaniem kompletnego laika, to ja na ta ścianę dałabym bluszcz, trzy Lariski (cudne są), ew. jak dasz radę to jeszcze jedną, podsadzone lawendą, otoczone bukszpanem, lub innym , taka jest moja wizja, ...ew. pokusiłabym się jeszcze o jakieś trawy do tych róż, bo ostatnio bardzo podoba mi się takie sąsiedztwo

ot, i tyle z mojej strony
ewa004 21:13, 30 cze 2013

Bluszcz jasne że można tam posadzić ,tylko zanim on tę ścianę pokryje.....
Dlatego myślę żeby jednak coś wyższego tam dąć

może jednak z bukszpanem ,wtedy kulki będą troszkę nad różami ,bo ten bukszpan na pniu nie jest wysoki.
Tak na szybko żebyście wiedziały o co mi chodzi