Proszę Jednak pamietac trzeba, że tam jest tylko 40 cm.... tak na prawde to ja nie wiem czy to na tuje wystarczy.... Zawsze można asfalt wyciać i problem rozwiązany
Pokażę Wam co u mnie kwitnie. Na pierwszy rzut azalia . Niczym jej nie nawoziłam od początku a ona tak cudownie kwitnie- dzielna dziewczyna
następnie jej miniaturowa koleżanka
poszłam za radą Danusi i posadziłam w sąsiedztwie brzóz trawy. Dojdą jeszcze wrzosy i kora a może jeszcze coś, ale na razie brak pomysłu.
Po siatce wspina się winobluszcz więc w niedługim czasie zasłoni tą siatkę przecudnej urody. Podpowiedzcie co mogę z przodu tam jeszcze dosadzić. Nie wiem jak RH znoszą towarzystwo brzóz.
Nie było mnie prawie dwa miesiące u siebie w wątku, ale wasze z ogromną radością przeglądam. Wiosna w pełni , "ogród " się zazielenił a ja się załamałam jak uświadomiłam sobie co mnie czeka podczas zakładania trawnika. Ziemię zdobyczną 80 ton muszę przewieźć z tyłu domu TACZKĄ ! Wożę już tydzień a efektów nie widać. Pielę codziennie perz a z drugiej strony zarasta. Jakiś koszmar po prostu.
Ale jest jeden pozytyw z tego wszystkiego- mam w końcu taras i wejście do domu. Zdecydowałam się na kostkę brukową bo na inną mnie najzupełniej nie stać po prostu, ale jestem zadowolona .i
Przekwita ciemiernik floks kanadyjski orlik ma bardzo ciekawy kolor ni to burak ni to czerwień biała serduszka
resztę pokażę jak popielę, a że pada deszcz lecę do urzędówmiłego dnia, będę potem jak odpalę te moje stare pudło