Weroniko, dziękuję wam za sympatyczne spotkanie, wklejam fotki i czekam na twoje z Wojsławic i ogrodu japońskiego
roślinki posadzone, dziękuję ci za nie twoje będą do odbioru
trenujemy kancikowanie
Aga , wpadam na chwile na forum, przeleciałam pismo obrazkowe , zachwycam się wszystkim u Ciebie
Mam pytanko ...odnośnie powojnika , jak Twój M. zamontował te linki ? czy to są l.stalowe? i tą ławeczkę jakie ma wymiary ...i gdzie kupiłaś ? zdradź proszę
edit: jeszcze raz się gapie na to zdjęcie !!! jak rośnie ten powojnik? w tej donicy szarej, co pokazywałaś wcześniej?
ależ u Ciebie już wszystko wielkie porosło!!!
moje warzywka tyle co skiełkowały skubańce
widziałam w którymś artykule Danusi taki przechowalnik(?) na doniczkowe i już go zgapiłam i mam zapisane, że też sobie zrobię
ale Twój pomalowany wygląda o wiele ciekawiej, więc muszę dopisać, że jak będę robić, to koniecznie w zestawie mam dokupić farbę
Kasiu ja na chorobach się nie znam . Jeśli była pajęczynka w górnej częsci pędu to pewine przedziorek . opryskaj czyms co jest na przędziorka i niestety wytnij i spal chore pędy bo one juz nie odżyją. Roslina wypuści nowe i zregeneruje się .Zrób to jak najszybciej bo choroba może postę postępowac..
Kasiek, diabełek był jako ilustracja 'Devil in the box' - jak 'Diabeł z pudełka' - bardzo lubię to powiedzenie, inna wersja dla drugiej strony 'Deus ex machina'..... Co kto woli )))
A te fotki, to były tylko po to, by przypomnieć ew. zagladającym, że ten śnieg to był całkiem niedawno.
Uwaga, teraz będzie strasznie! No bo żeby pokazać jak bylo i jak jest, to ja raczej pokażę te zdjęcia:
Sierpień 2011
Dzisiaj zrobię zdjęcia z dokładnie tymi samymi ujęciami dla porównania.
Alinko, tobie dobrze w każdym kolorze włosów
cudna wyprawa!
a powiedz proszę, czy to różowo kwitnące drzewo, to judaszowiec?
hosty masz cudne, podobne wybrałyśmy