Cudnie!!! Więcej, więcej, please!!!
Czy te trawki to gracillimusy??? A przy kostce też trawę odcinasz łopatką (nie wiem jak nazywa się to narzędzie) bo taka piękna, równiutka.
no przecież napisałam Mam naprawdę dużo cebulowych i zgrzeszyłabym gdybym powiedziała, że ich nie widać, ale gdybym powiedziała że na rabacie koło stożków jest 400 cebul to robi wrażenie, ale jak już się na to spojrzy to nie widać TEJ ilości...
a najgorsze jest to że nie lubię ich sadzić dzisiaj posadziłam 550 małych cebulek na rabacie zawijasowej...
Nie grzesz kobieto, nie grzesz..."szału nie ma".......własnie że jest szał cebulowych u ciebie, szał i show (jak kto woli ! ) ....innego takiego cebulowo-nasyconego ogrodu na ogrodowisku nie ma, choc cebul prawie wszędzie jest duzo....
A z tym nakręcaniem do cebulowych to prawda, jak sobie przypomne te twoje łany to od razu mam wieksza ocote żeby dokupic i sadzic, sadzic, sadzic....
Buziaki !
W zeszłym roku posadziłam do ziemi urwane kawałki runianki, ta co sie próbowała rozleźć po ogrodzie, odcięte pędy wierzchołkowe w domu zimą moczyłam w wodzie w celu ukorzenienia... .. rośnie każda bez różnicy, runiankę daje sie mnożyć
no właśnie widzisz... pamiętam jak posadziłam pierwsze 100 tulipanów i myślałam o ludu 100szt , a jak wyszły to szału nie było... tzn było ładnie ale wcale nie wyglądało że tam jest 100cebulek. 1000cebul brzmi WOW ale jak rozejdzie się to po ogrodzie to szału nie ma
Mam naprawdę dużo cebulowych i zgrzeszyłabym gdybym powiedziała, że ich nie widać, ale gdybym powiedziała że na rabacie koło stożków jest 400 cebul to robi wrażenie, ale jak już się na to spojrzy to nie widać TEJ ilości...