Chcę je, chcę.....gdzie u ciebie rosną?, chodzi mi o stanowisko i jak się nimi opiekować, żeby takie śliczne były, zamieniam się w słuch, a raczej wytrzeszczam oczy
Super wyszła ta ścianka wodna!
Białe czosnki zachwycają, bajeczne, już wiem, że u mnie będą i jedne i drugie, ale to dopiero w przyszłym sezonie. Zresztą wszystko pięknie skomponowane. Kojący spacer świąteczny zaliczyłam
Pozdrawiam
obrósł rojnikami jak na złość tak ślicznie, że nie mam sumienia go usuwać ... tylko gdy był w płytach nie miało to takiego znaczenia dla powierzchni tarasu ... teraz bendom wymarzone dechy ... coś we mnie jest za tym aby ten pień zostawić ... nawet coś w żonie takiego jest ...
co robić ... ??? ... jak żyć ??? z pniem czy bez pnia w tarasie ???
Chciałam się pochwalic moim storczykiem który zakwitł juz drugi raz od kiedy został kupiony, ale chciałam tez zasięgnąć porady czy korzenie które wystaja za doniczke i wygladaja na suche można obciąc?
miałam zamiar powiększyć warzywniak , ale już mam dość kopania , więc kupiłam nadstawki do palet i zrobiłam podwyższone grządki .jeszcze wprawdzie nie skończona robota , bo trzeba ścieżki z żwirku wysypać , ale to już kosmetyka . więc fotorelacja
Ulka, bardzo dziękuję za inspiracje przydadzą się. Chyba muszę się wybrać do Pudełków bo jest co oglądać, ale na razie czekam na spotkanie u Kapiasów, będziesz?
Heliotrop kupiłam na giełdzie w Tychach było sporo, jest chyba coraz bardziej popularny.