Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

barbara_kraj... 22:20, 09 cze 2013

Dorodne masz powojniki, wiciokrzewy również
Nie wszystkim powojniki chcą rosnąć. Ja już trzy straciłam, widać nieodpowiednie warunki u mnie, choć starałam się takie im stworzyć.
Jak widzę pogoda słoneczna Wam dopisuje. Ja podlewać nie muszę, raz tylko świeżo założony trawnik podlewałam i to wszystko.
Pada prawie codziennie. Pojawiły się komary i wczoraj mnie pożarły
Edit. burza przeszła bokiem, ale wszystko wskazuje na to, że wróci
Madzenka 06:22, 10 cze 2013

Wtaj Moniko, jak ja Wam zazdraszczam tego słońca... U nas po słonecznym dniu ulewne deszcze... Rośliny już to ledwo wytrzymują....
Poczytałam o powojnikach. Ja się habilituję na powojnikach od ubiegłego lata zatem chętnie poczytam wszelkie porady

Kombinuję skąd wziąć obornik.....
Moniika 18:59, 10 cze 2013

Basiu - tez czytałam w wielu miejscach ze one są kapryśne ... Ale na szczęście u mnie na razie jakoś bez większych strat mi sie udaje je hodować ( chociaż tez kilka straciłam szczególnie na początku ).
Marzenko widziałam Twoje powojniki śliczne widać ze habilitacja będzie udana
Dziewczyny serdecznie Wam życzę pogody i słońca a sobie deszczu .... Bo strasznie sucho nadal u mnie pozdrawiam M
Marta7 22:16, 10 cze 2013

Monika pospacerowałam sobie po Twoim Powojnikowie i jestem zachwycona - no cudne są !
A z pierwszych stron największe wrażenie wywarły na mnie dalie-zwlaszcza taka liliowa....
Pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 18:00, 11 cze 2013

Moniko, składam rewizytę.... poczytam i pooglądam w wolnej chwili... bo widzę że chyba znajdę tu coś co się może mi spodobać
Teraz odklikuję za pamięci kwadracik przypomnień

Kwiatuszka na przywitanie zostawiam Kolorystycznie do bukietu z avatarka nie pasuje, ale jakiś flakonik się może znajdzie

bogumila 18:10, 11 cze 2013

...oczarowałaś mnie tym zdjęciem.
Mala_Mi 18:15, 11 cze 2013

Moniika napisał(a)
Mo

Fajne połączenie... uciekam.. reszta na inny raz.. robota czeka Foty muszę u siebie wstwić .. dziewczynom odpisać... .. doba coraz krótsza
Moniika 20:30, 11 cze 2013

Marto ! Witaj u mnie już w tym roku nie mam dali ... Ale powojników coraz wiecej
Aniu , miło Cię widzieć - mam nadzieje ze burze u Ciebie skończą sie szybko ... Dziękuje za prześliczną różyczkę
Bogusiu , dzięki jakoś niechcący mi sie udało zrobić to zdjęcie

Mój dotychczasowy faworyt powoli zaczyna kwitnąc:

Bieszczady już sporo ma kwiatków ale szału jeszcze w tym roku nie będzie ..
Beautiful Bridge już otwiera kwiaty
Janina 21:09, 11 cze 2013

Wszystko pięknie kwitnie u Ciebie tylko pozazdrościć. U mnie jak widać deszczu mamy pod dostatkiem. Pozdrawiam.
Welka 21:32, 11 cze 2013

Za każdym razem jak do Ciebie wchodzę to później się zastanawiam gdzie u siebie upchnąć jakiegoś powojnika potem się zastanawiam jaki kolor wybrać, bo i białe i różowe, i bordowe... niech tylko zrobię ogrodzenie przed domem to na pewno u mnie zagoszczą
Pozdrawiam