Ogrodnik Mimo Woli cd
22:57, 01 kwi 2013
Matko! Ile u Ciebie śniegu. U nas też biało, ale nie mam nawet 1/3 tego. Zdjęcia dzieciaczków bardzo radosne. Czytam, że już wiosenne ptaszki masz w ogrodzie. A u nas dziś gęsi latały nad głowami, ale leciały tam, gdzie odlatują na jesień a nie na odwrót. O co tu chodzi??? Pozdrawiam.
Aniu,
dla Ciebie i wszystkich tych, którzy 'cierpią' z powodu pogody w Polsce.
Z przesłaniem, że wiosna na pewno zawita i do nas
Zdjęcie zrobione 2 dni temu na południu Portugali w Lagos.![]()
Witaj Weroniczko dziękuję za odwiedziny u mnie ale twój ogród to bajka rajski ogród taki równiutki wypielęgnowany dopieszczony po prostu cudowny moje klimaty a oczko wodne także mi się podoba takie duże minie się też marzy ale mniejsze bo nie mam dużo miejsca a co do lilii to miałam tą jedną nie znam nazwy i już jej nie mam bo mi nornica zjadła jak wkopałam ją do ziemi najpierw miałam ją w donicy to super rosła i pięknie pachniała ale zostały mi tylko zdjęcia a moja tinusia pewnie by się z twoim Kajtusiem polubiła bo jest skora do zabawy z innymi pieskami pozdrawiam a to dla ciebie![]()
]
Zmiany czasu dzisiaj nie odczułam, zamieć w południe i ciemno wszędzie.. prawdziwa wiosna, o. Kiedy ja trawniczek zobaczę, jak na nim znowu śniegu prawie po kolana?
Jakby to słonko się skusiło i wyszło choć na chwilkę to jakoś by poszło może..
Na ocieplenie tego wiodku za oknem zostawiam coś promiennego
![]()
Marzenko pozdrawiam serdecznie .......
wczoraj obfociłam moje maluszki....
wyszły spod śniegu, padający deszcz im w tym dopomógł....
ale i tak cały ogród mam w śniegu.....
![]()
U mnie śnieg schodzi z trawniczkaWiosna nieubłaganie nadchodzi. Jest +2 i słońce nieśmiało wychodzi. Na sapcerze z psem nawet wiosnę w powietrzu czułam
Zrobiłam sobie przerwę na kawkę. Podoba mi się ta zmiana czau, 17 - ta a tak jasno !