Tak musi wyglądac raj , tak też wyglądało moje marzenie o moim ogrodzie , duże drzewa i między nimi kolorowe plamy , w moim marzeniu z rh i azalii a w Keukenhof z tulipanów.
Nie było bardzo ciepło ale na wycieczce zbyt ciepło tak jak zbytnie zimno bardzo męczy. Dla mnie pogoda była idealna bo jednak moje kłopoty zdrowotne sie odezwały i przy innej pogodzie miałabym problem ze zwiedzaniem.
To teraz musisz zacząć marzyć o ogrodach angielskich i to jest kolejne marzenie dla Ciebie, które możesz spełnić, np. o Leonardslee, to ogród rododendronowy.
Gabrysiu ogrody angielskie są piękne ale to nie było moje marzenie. Jak juz pisałam ten ogród przypomina mi to co ja chciałam stworzyc , oczywiście nie na tej działce gdzie z konieczności teraz mieszkam. Miałam bardzo realne plany i możliwosci ale jednak urzednicy namieszali i mam odgród z konieczności taki jaki mam. O typie ogrodu angielskiego nie marzyłam , jest jednak nie tak bliski mojemu sercu jak Keukenhof a że mam duże problemy zdrowotne to juz do Anglii nie pojade. Tu był tylko jeden dzień zwiedzania -to wszystko na co mnie stac zdrowotnie niestety.