Moje hiacynty świąteczne dzisiaj kończą swój żywot
Gałązki wypuściły listki. Oczywiście nie próżnowałam ogrodniczo i posadziłam patyczki bukszpanu do ziemi.ALLELUJA
Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i przepiękne kartki świąteczne.
Wczoraj sypało jak w środku zimy. Przez zimę nie napadało tyle śniegu co wczoraj.
A dzisiaj piękna sceneria bajkowa.
Ela już trzy setki za tobą, rozpędziłaś się ostatnimi czasy, ale to dobrze, bo u ciebie zawsze wesoło i naładować akumulatorki można, nie zmieniaj nam się a zawsze będziesz miała tyluuuuu.....gości co teraz albo jeszcze więcej
Musze się przesiąść na inny komp to ci później jeszcze kwiatka jakiegoś ślicznego podrzucę
Buziaczki
Masz wiosnę
kwiecień a na podwórku ponad pół metra śniegu.. i ciągle sypie, pogoda zmusza do opóźnienia prac w ogrodzie..
oczka w siatce zasypało a las wygląda jak w styczniu
Witam, u nas podobna sytuacja pogodowa i ciągle pada. Wydobywałam roślin spod śniegu bo obawiam się że gałęzie nie wytrzymają tego naporu śniegu. Drzewa w lesie połamane, przez parę godzin nie było prądu. Przykre to bardzo bo mamy przecież kalendarzową wiosnę.
Pozdrawiam świątecznie
Bogusiu, AniuK, Mariuszu, Jagodo, Basiu, Elu -Gierczusia, Kasiu-Kitek, Anetko, Aniu DS, Justynko, Gabisiu, Justyś-Stycharz, Marzenko - baaaardzo dziękuję za pamięć i życzenia . Buziaki dla Was ogromne. Jeśli kogoś ominęłam - przepraszam bardzo Uwielbiam Was wszystkich
Na święta dałam sobie kompletny luz, bo oprócz zapalenia oskrzeli wróciły moje stare problemy z kręgosłupem, tak więc się odpoczywam i ładuję akumulatory na wiosnę, która mam nadzieję w końcu nadejdzie
Moje krokusy w ogrodzie wciąż śpią w pączkach, nie miały szans nawet się rozwinąć. Teraz cały ogród zasypany. Wygląda to bardzo malowniczo, ale ja już nie mogę patrzeć na ten śnieg.
Pocieszam się jak każdy, że to wszystko kiedyś stopnieje i wiosna w końcu ruszy, to będzie miły widok