Renia odpocznij juz od tego planowania
Asia nic o murku nie pisała przecież, tylko o wytyczeniu koła jak magnolia narysowała i z lewej kólka w ściezce rabata a z prawej trawnik
Boję się wkręcać w temat, bo jedno hasło wywołuje u Ciebie pięćdziesiąt skojarzeń i drugie tyle pytań W zasadzie już nawigatorka podobnie kombinuje widzę tylko w innym miejscu Wiesz co, dzisiaj nie mogę Ci nic naskrobać, nie mam jak. Zresztą, muszę coś zjeść jeszcze- bo grubasy zawsze o tej porze jedzą Myślę, że samoistnie wykluje się to co próbowałam wytłumaczyć w wiadomościach. A jak się nie wykluje to narysuję- obiecuję. Tylko to rozpierducha by była- ciągle to powtarzam a po tobie to spływa... roz pier du cha
Reniu masz rację że chociaż z Wami mogę ogrodowo pogawedzić i cieszę się bardzo że mnie wspieracie w tych moich poczynaniach powolnych, jak bym tak sama z tym była to szło by oszaleć wiesz małych roślin to on nie widzi, tu w grę wchodziła katalpa, niebieski potwór tzn świerk srebrny i taki jeden dziwny iglak to jakaś tuja nie wiadomo jaka. Tego to się raczej nie da nie załważyć no chyba że by padło śmiecią " nienaturalną" tylko teraz to by było podejrzane poinformowany został o przyszłorocznych wstępnych planach, może przez zimę przetrawi
Reniu nie nadążam za planowanymi u Ciebie zmianami, ale czy z powyższej inspiracji mogę wnioskować, że ze ściany wodnej będzie płynął strumyk przez Twój ogród? WOW!
Przyszłam pochwalić wizytówkę Córcia przez ramię mi zagląda i pyta czemu ten pan jest na O skoro ma juz taki piękny ogród? a ja: a po to żeby inni mogli się zainspirować
Brawo Przemku!!!