Dziś , przy temperaturze 28 st postanowiłam odpalić system podlewający kobeę w donicy ... W ubiegłym roku się super sprawdził nawet podczas 2 tyg wczasów .. A więc przygotowanie elementów ....
Danuś, jestem zacofana na forum, zaległosci że już chyba nie nadgonię tak szybko..... do Ciebie musss nadgonić, ale powiedz mi co to za ślicznota...... kupiłam okazyjnie (jak na nasz rejon) kulki bukszpanowe w ilości 10 sz i teraz myślę gdzie co i z czym
A tak wogle to przypomniałam sobie, że gdzieś ma być topiarowa Danusia i szukałam... już wiem będzie w Magnolii
A taka lazurowa ważka... musicie wytężyć wzrok Nie dało się bliżej bo zaraz uciekała... strasznie płochliwe są te ważki.
...i na koniec kwiat truskaweczki? Z tego co kojarzę, to truskawki raczej mają białe kwiaty... może to inna odmiana albo ozdobna truskawka? Może Wy wiecie?
Hi, hi, hi ja też nie odróżniam
Hoste dla Ciebie trzymam Jestem Twoim dłużnikiem.... patrz jak szybko się poprawiają.. ale gupia byłam........ pod jałowcem je trzymać.. takei ślicznoty.... ale od dziś zachorowałam na większą ilość niebieskich... mam na razie tylko 2 .. w zeszłym roku były małe to nie dawały efektu a w tym ...wooow.
Wraca, czytać alej.. bo ja albo wcale albo wszytko lubię przeczytać..
Trzyosobowa .... A raczej pięcioosobowa ... Buziam Gosieńko , zdrówka życzę , bo to teraz najważniejsze .. Ale równieź masy ogrodowych radości ... Kwiatuszka zostawię i lecem na szampana
Ps. A czi ftoś mnie odwiezie do domku jeśli bendem bełkotała ??....