Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 11:07, 19 maj 2013

schodki funkcjonujące od roku będą schodkami na donice i poduchy ...

Konstancja30 11:34, 19 maj 2013

na tym arcy obszernym areale zgodnie z tendencją i myślą przewodnią ogrodu mają się znaleźć:

lawenda i bukszpan - i hipoteza chyba wzdłuż krawędzi ...

bukszpanowe kule - to w dalekiej przyszłości ... i albo kilka jednej wielkości albo po przekątnej od malucha do dużej

pod murkiem paproć - naparstnica - hosta ... bo na murku pękata donica z szalejącą w zwisie różą ... na murku decha gustowna jakaś ... a przed donicą poidełko ... róże na murku jak te poniżej na ławeczce ... ławeczka pod domem z cegły a i owszem ... a innych potrzebnych inspiracji donorac się w bałaganie zdjęciowym nie mogę

ławeczka na zdjęciu 3 pod lawendami to wizja przestrzeni pod oknem wiatrołapu ... tam horti ujarzmione pasem z bukszpanu ... a trzy wieżyczki z tujki ... no nie wiem gdzie ale muszą być
Eve 11:45, 19 maj 2013

Hej zapracowana dziewczyno!

Ale się dzieje u Ciebie, pomysły i wykonanie 6 !

Bardzo podobają mi się Twoje inspiracje i pomysł na obsadzenia Będzie super!

Świetny sposób na inspiracje, dokumentacja zdjęciowa naszych chciejstw
Madzenka 11:57, 19 maj 2013

Iza rewelacyjny pomysł!!! Jestem już zakochana w twoich kjubach Powiem Ci że dechy wymiatają a ścieżka miszczowska Kiedyś Ci tego M'a wykradnę. Nawet imienia M nie będę musiała zmieniać

I proszę foć codziennie, aby nam kiedyś calultką hostorię tego zakątku pokazać.
Konstancja30 14:35, 19 maj 2013

ponieważ od dni kilku siedzę w foto inspiracjach to muszę go wkleić ... wianek ...

takie małe doniczki widziałam w Praktikerze ... ale pewnie są w kazdym z marketów budowlanych ..

wiankowe potfffory ... do dzieła ???

Konstancja30 14:37, 19 maj 2013

Eva ... robię w foto inspiracjach porządek bo nieład artystyczny je opanował ... są niezbędne ... jak inaczej Adamo miałby mnie zrozumieć ... a ja sama zapamietać chciejstwa
Konstancja30 14:41, 19 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza rewelacyjny pomysł!!! Jestem już zakochana w twoich kjubach Powiem Ci że dechy wymiatają a ścieżka miszczowska Kiedyś Ci tego M'a wykradnę. Nawet imienia M nie będę musiała zmieniać

I proszę foć codziennie, aby nam kiedyś calultką hostorię tego zakątku pokazać.

Adamo benedem zatem pilnować ...

dokumentację narodzin kjubów bedę fotografować ... ale materiału na tzw "codzień" to obawiam się nie będzie ))) ... aktualizacja dokonań będzie

i nie wiem jak dawałyście radę tworzyć te piękne ogrody i aktualizować na forum ... dziefczyny jesteście wielkie tak jak wasze ogrody piękne ... a teraz ja muszę spróbować dogonić ... ja z moją zadyszką po kilku susach ... ehhhhhhhh
jak żyć ? ... no pewnie, że pięknie )))

gdzie miłosierdzie ? ... po pracy ))))

Mala_Mi 14:53, 19 maj 2013

Nieład zamienia się w ład.. z Twoim wyczuciem estetyki i umiejętnością norania inspiracji będzie piknie.... odwaliliście kawał solidnej roboty Teraz czekam na obsadzenie pierwszego kjuba...
Sebek 14:54, 19 maj 2013

Pokazałaś ten wianek....no i jak mam zrobić swój, gdy już materiał nakupiłem?....No dobra - wszystko oprócz wianka Szczegół.....Tak czy inaczej jak żyć?
Konstancja30 20:32, 19 maj 2013

asc napisał(a)
Nieład zamienia się w ład.. z Twoim wyczuciem estetyki i umiejętnością norania inspiracji będzie piknie.... odwaliliście kawał solidnej roboty Teraz czekam na obsadzenie pierwszego kjuba...

Anek ja też ... czekam ... na ziemię ...