Odpowiem, bo znam odpowiedź
Z Lądka Zdrój kierować się na Nowy Gierałtów- potem szlakiem wzdłuż granicy przez góry Bialskie i puszczę Śnieżnej Białki. Około 25 km. To fragment szlaku Orłowicza.
Miłej wycieczki!
Hi, hi. Reniu, własnie dotarłam do stron, tuż przed zmianą koncepcji, kiedy była dyskusja o grackach za hortkami. Nieprawdopodobne. Właśnie to planuję zrobić u siebie. Wszyscy, w tym Polinka, Ci to odradzali. To są strony 600 coś tam. Czyli ja za 600 stron też dojrzeję, że to nie jest dobre połączenie
Przyjdzie Chyba kazdy z nas tak ma, że na początku wszystko mu się podoba, póżniej zaczyna iść w jakimś innym kierunku aby na końcu trafić na to COS co mu w duszy gra
Dzięki za wyrozumiałość i cieszę się razem z Tobą na panów od dachu
Moi może w następnym tygodniu. Przekładaja te terminy ale nie mam do nich pretensji bo wiem, że przyjdą Mój eM budowlaniec to wiem co nieco o terminowości
Berberysy piękne i tylko czekac dwa,trzy lata aż smaragdy urosną i przechodnie nie będą zaglądać co spożywacie na tarasie
I ja lubię zmiany choc przeważnie na te większe reaguję strachem ale to chyba większość z nas tak ma. Musimy coś zmieniać w swoim życiu bo inaczej będziemy stać w miejscu A tego nikt nie chce...