Dziękujemy za wizytę jesienią w naszej szkółce i ogrodzie oraz za miły artykuł o nas na Państwa portalu.
Do tej pory nie organizowaliśmy specjalnych imprez ogrodniczych w okresie wiosennym w szkółce. W ciągu sezonu odwiedzają nas liczne wycieczki.
Z przyjemnością przyjmiemy Zlot Fanów Ogrodowiska w naszym ogrodzie na wiosnę przyszłego roku. Prosimy tylko o podanie dokładnego terminu, tak byśmy mogli się do tego spotkania dobrze przygotować.
Długość rabaty, o którą Pani pyta, wynosi 180 metrów.
Świeże trociny się nie nadają jako ściółka, trzeba je przez kilka miesięcy kompostować posypując mocznikiem.
Świeże zabierają azot z gleby. Rzeczywiście trociny nadają się dla roślin kwaśnolubnych.
Hidcotowa i jej okolice są w tak nienagannym porządku, że sama głową kręcę : już ładniej nie można było zagrabić.
Miasto to mi tylko rozbabrało te liście. Moje chłopaki wszystko pięknie zagrabili i zamietli. No wprost nie ma się do czego przyczepić
Ahh cudnie - u Ciebie Danusiu to nawet trawy nadal zielone - jak Ty to robisz?
A jak na hidcotowej?
No i widzę, że wrzosy jednak będą tu - i dobrze, świetnie wyglądają
Na razie je tam umieściłam, bo wyrwałam wilczomlecze, jutro mam studentów ASP więc jakaś kompozycja mi się przyda, potem pomyślę, albo jeszcze zdążę coś zrobić. Jak przyjadą zrobię relację.
nadrabiam zaległości, zatem pędzę teraz do Myszorka !
Anula, jak okryte, już spowrotem odkryte, to na zapas robione więc wcześniej się pokazuje, a tak naprawdę to nie ma, zobacz sama, fotki z dziś Krzątałam się pod Twoim płotem i sadziłam trawki
[/uote]
tak myślałałam
a mnie ostatnio całymi dniami nie ma .... ;/ wpadam i wypadam ! jak po ogień .....
Tak myślałam ,że Danusia chorawapo ostatnim deszczu co jej po plecach spływał.
Pozdrowienia i gratulacje dla Mai
U Myszorka jest supergratulacje dla ekipy.
Dwa dni poleciało mi z nosa i troszkę gardziołko, ale dwie szklany nalewki pigwowej na whisky i jest ok
nadrabiam zaległości, zatem pędzę teraz do Myszorka !
Anula, jak okryte, już spowrotem odkryte, to na zapas robione więc wcześniej się pokazuje, a tak naprawdę to nie ma, zobacz sama, fotki z dziś Krzątałam się pod Twoim płotem i sadziłam trawki