Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nietypowo :D Balkon...

Nietypowo :D Balkon...

kaisog1 21:19, 21 paź 2011

...a ja się dzisiaj wściekłam na maksa!

bo............ wczoraj w końcu ruszyłam z wiertarka do donic. Robiłam zdjęcia krok po kroku jak to blondynka dziury pod rury robi. Zdjęcia jak kładę ocieplenie do donic. Dzisiaj uwieczniłam relację jak wykładam folią i mocuje na "zszywki"..........

Po robocie, ucieszona do kompa lecę, zgrywam zdjęcia iiiiiiiiii............ komputer zrobił pstryk, pac i ciemność. Wypiełam posłusznie aparat, uruchomiłam kompa z dusza na ramieniu, szukam folderu do jakiego zgrałam zdjęcia a tam pustkaaaaaaaaaaa!~!!! Nic, zero, null...... W aparacie ani jednej fotki bo wszystko przenoszę a nie kopiuję.... i teraz z mojej relacji nici..... Idę z tej rozpaczy łyknąć........... cole
Matka 21:20, 21 paź 2011

Ojjjj
Gardenarium 21:27, 21 paź 2011

Limka napisał(a)
Podobno można dołować w donicach ale bez donic lepiej, bo większe szanse na pociągnięcie wody jest... tak czytałam chyba na Ogrodowisku właśnie. Uwaga z tym co piszę, bo ja się nie znam

Jedna i druga opcja dobra, tylko w donicach trzeba zalać wodą.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:02, 21 paź 2011

No szkoda, że nie masz zdjęć Gosiu
Matka 22:10, 21 paź 2011

Niestety musisz zrobić akcję - repeat please!!!
Gardenarium 10:12, 22 paź 2011

Gosiak, mus wyciągać wszystko od nowa

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 21:14, 22 paź 2011

Jak rany julka dziewczyny zlitujcie się!

Własnie wróciłam z balkonu..... sadziłam Nie wyszło jak zakładałam za małe donice hahahha ale żurawki da się upchnąć. Bluszcz wygląda (jak zwykle po przeprowadzce) tragicznie Odwinięty nie w tą stronę co trzeba i ogólny chaos

Wiecie co..... "zdrętwiał" mi miskant.... Nie wiem co mu sie stało ale jest prawie jak zdrewniały.... A był taki przyjemny w dotyku Może mu się polepszy na nowym miejscu....
Bukszpanowe kule okazały się być spodkami kosmicznymi a nie kulami Trzeba będzie im fryzjera na wiosnę Narazie "zadołowałam" je w donicach a po 1 listopada pójdą do ziemi

Aha... w piątek byłam w szkółkach, Florpaku i dwóch małych. I tak.... trzmielina na pniu odpada, zbyt szybko robi się bura, o tujach nie wspominam, były śliczne wiśnie umbraculifera, no ale ich do donicy nie zmieszczę Zero bukszpanów i cisów na pniu.... Poza tym co mnie zdziwiło to to, że mając ogrom towaru nie ma nigdzie przecen.... Nooo, tak więc nie wiem co mam wsadzić do tej wysokiej donicy i chyba wsadzę już na wiosnę cuś.
Sebek 16:33, 23 paź 2011

Na wiosnę na pewno coś się pojawi

bociek 18:25, 23 paź 2011

kaisog1 napisał(a)
Jak rany julka dziewczyny zlitujcie się!

Aha... w piątek byłam w szkółkach, Florpaku i dwóch małych. I tak.... trzmielina na pniu odpada, zbyt szybko robi się bura, o tujach nie wspominam, były śliczne wiśnie umbraculifera, no ale ich do donicy nie zmieszczę Zero bukszpanów i cisów na pniu.... Poza tym co mnie zdziwiło to to, że mając ogrom towaru nie ma nigdzie przecen.... Nooo, tak więc nie wiem co mam wsadzić do tej wysokiej donicy i chyba wsadzę już na wiosnę cuś.

Gosik, nie ma litosci Dalas ciala z tymi fotkami to cala akcja jeszcze raz byc musi

W ktorym Florpaku bylas??? IW jakiej cenie byla trzmielina na pniu??? Tez wczoraj zajrzalam do jednego centrum ogrodniczego, przecen (i wyboru, ale to akurat rozumiem) brak
Jedyne co zauwazylam to hortensja Anabelle po 14 zeta na Modlinskiej, Limelight nie bylo
Zakupilam jedynie doniczulki torfowe do wysiewu i nasiona lobelii - w domu zauwazylam, ze to nie taka lobelia jakiej potrzebuje, a nasiona z terminem waznosci 11.2011 Ot Bockowe kupowanie

Kiedy dasz fotki z nasadzeniami??????
Gardenarium 18:28, 23 paź 2011

Gosiu, miskant mógł uschnąć, podlewałaś go?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies