Pierwszy raz zakwitły u nas śnieżniki, też ładne kwietniowe roślinki.
Dzisiaj posadziłam parę bratków w kolorze jasnoniebieskim.
Na posadzenie w balkonowe skrzynki czekają niebieskie surfinie.
W Biedronce kupiłam taką różyczkę.
A na trasie z Częstochowy kupiłam jeszcze jedną piwonię, w kolorze bordowym KARL ROSENFIELD.
Chociaż jesienią nie miałam już miejsca na nowe rośliny, to wczoraj zrobiłam inwentaryzację, i okazało się, że od jesieni przybyło mi 45 nowych roślin. Dobrze, że zapisywałam, to mogłam poszukiwać czy wyrosły, i nie wypielić.
proszę Kobitki-pewnie, że się pochwalę: a to skończony podjazd, na razie tylko w sumie zarys widać, bo jeszcze zasypany, ale dla mnie to i tak coś wielkiego
Po zakupach w Zielonej Dolinie samochód Edyty zapakowany. Brzoza Long Trunk sama wybierałam, mam nadzieję, że będzie ładnie rosła . Ja po taką też się wybiorę, bardzo mi się podoba.
Jestem już w rajskim od 12.00 i u mnie w domu też zakwitnie zaraz martagon chyba biały i jedna LO biało żółta oto fotki słabe, bo robione wieczorem dzisiaj
martagon
lilia LO
Anetko!
Przymierzasz się do dużych zakupów. Raczej rób zakupy w takiej szkółce, gdzie będziesz miała możliwość zobaczyć na własne oczy co kupujesz. To ryzyko, zwłaszcza, jeśli nie znasz sprzedawcy.
Dobrze się zastanów. Pozdrawiam ciepło
Patrząc z boku mistrzostwo...ale patrząc od góry to już gorzej.. niestety pies sikający jak dziewczynka i ptaszkowo mojego M zrobiło masakrę.. ale co tam... za 2 tygodnie będzie ładnie..... tylko nowe dziury wysikane
I obsikiwacz