Pięknie po prostu! Czarujesz fakturami i zestawieniem. Patrząc na zdjęcia u ciebie zaczynam strasznie żałować, że traw takich kotkowych nie mogę mieć u siebie.
Tak się wkręciłam, że drzewka zaczynają mi się podobać...na razie to małe plany. Wyjaśni się jesienią, gdzie chcę oddzielić warzywnik od reszty ogrodu bukami w formie żywopłotu. Najpierw muszę je przesadzić..to już 2 raz od jesieni..chyba nie zaznają u mnie spokoju. Wtedy dalsze decyzje, bo tak bardzo potrzebna mi strefa intymności...wszędzie sąsiedzi.
Ewciu kulki na pniu to platany . Alphens Globe ..kulki moga osiągać szerokosc do 6 metrów moje sa szczepione na wysokosci 2,20 mam je dzieki Marzence impamietam jak pisała ze dobrze wygladaja wysokie poniewaz wtedy głowa proporcjonalna do pnia .
Graby to Fastigiaty. Piekne walce ma Marzenka tez u niej na nie trafiłam i sie zachwyciłam tymi drzewami. Teraz sporo osob je ma. Rosna kolumnowo nawet bez ciecia tak jak buki Rohan Obelisk . Czego Ewciu szukasz dla siebie ?
Toszko czy mozesz mi powiedziec jaki powinnam kupic kompostownik zeby te wszystkie czynności przerzucania, przesiewania i mieszania szły sprawnie i wielkosc ta minimalna jaka byc powinna )))