Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 22:23, 01 wrz 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ogród przeżyje a Ty odpoczywaj i ciesz się rodzinką

Przeżyliśmy wszyscy - ogród i ogrodnicy
yolka 22:24, 01 wrz 2016

asiak napisał(a)
Witam serdecznie
Ogród piękny
Zapraszam do siebie

Dziekuję za pochwałę mojego ogrodu. U Ciebie już byłam
yolka 22:25, 01 wrz 2016

rozark napisał(a)
hortki masz śliczne

Horty w tym roku miały kwiaty ogromne
yolka 22:27, 01 wrz 2016

an_tre napisał(a)
Jolu twój ogród w dobrej kondycji tak jak i wnuki
swojego ogrodu nie widziałam już dwa tygodnie i zobaczę dopiero po niedzieli, ciekawa jestem czy tak samo dał radę jak twój
miłego dnia

O, to znaczy się wojażujesz
yolka 22:29, 01 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)
Fajne te Twoje wnuki, swietne chłopaki i urodę po babci maja.Gdzies czytałam ze u Ciebie w ogrodzie juz nie ma co ogladac i prawie uwierzyłam , dobrze że tu są zdjecia pokazujące jak sobie żartujesz.

Urodę mają po kim innym niestety): A w ogrodzie u mnie tak jakoś jesiennie, wcześniej niż w ub. latach
yolka 22:30, 01 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Jolus uwielbiam Twoje widoki i Twoich rozbójników )))

Prawdziwi rozbójnicy - muszkieterowie
anna_t 12:43, 02 wrz 2016

Jola pytałaś u Reni o róże pnące. napiszę Ci co mam i wiem.
mam Louis Odier tegoroczna z wiosny, zbudowala potężny krzak, miała tylko mszyce, plamistosci nie. teraz bruzdownica ja toczy ale zrobiłam oprysk i może sie pozbede małpy poza tym kwitnie i pachnie cudnie...

mam New Dawn - jako pierwsza złapala plamistośc i mam wrażenie ze poraziła inne, poza tym śmieciuch gigantyczny ale baty puscila na 2m. choć teraz lyse bo wszystko oberwać musialam. u mnie w pażdzierniku pojdzie pod płot. jak pomimo wszystko sie na nią zdecydujesz to krzaczek, dwa mogę Ci dać u mnie tez tegoroczna.
yolka 21:24, 02 wrz 2016

anna_t napisał(a)
Jola pytałaś u Reni o róże pnące. napiszę Ci co mam i wiem.
mam Louis Odier tegoroczna z wiosny, zbudowala potężny krzak, miała tylko mszyce, plamistosci nie. teraz bruzdownica ja toczy ale zrobiłam oprysk i może sie pozbede małpy poza tym kwitnie i pachnie cudnie...

mam New Dawn - jako pierwsza złapala plamistośc i mam wrażenie ze poraziła inne, poza tym śmieciuch gigantyczny ale baty puscila na 2m. choć teraz lyse bo wszystko oberwać musialam. u mnie w pażdzierniku pojdzie pod płot. jak pomimo wszystko sie na nią zdecydujesz to krzaczek, dwa mogę Ci dać u mnie tez tegoroczna.

Ok. dam znać, teraz zastanawiam się nad Artemis, ale kolor nie taki jaki wstępnie założyłam, powtórzę za Toszką - chaos mną rządzi.
Fotki sliczne - nie usuwaj dzieki
yolka 21:27, 02 wrz 2016

JESTEM PRÓŻNA

Dziś w Pepco kupiłam lustro, powiesiłam w altanie i zamiast wyrywać zielsko to zerkałam na nie, a przecież widok bardzo się różni od tego sprzed 30 lat ):
Mala_Mi 10:40, 03 wrz 2016

yolka napisał(a)

Tak, wywczasowana i nacieszona po całości. Nawet szybko czas minął

Temu czasowi ktoś motorek wmontował w dupencję..

Nigdzie się niestety nie wybieram..uglebiłam się pracą.. jak wpada to niestety najpierw praca.. wszytko poszło w odstawkę, zostawiłam sobie tylko fitness wiejski i koszenie trawnika. Dziś zaprosiłam wnuki na 2 godziny... i tyle.. ale bez obiadu..
Od rana walczę z programem ... pomieszało mi paski, wstązki, wiersz poleceń.... i tak sobie od 8 rano puszczam w eter niecenzuralne słowa. Jakoś uładziłam dziada.. i uciekam do roboty