Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W cieniu - zacieniona 14:25, 26 mar 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
...na dobranoc

I to miało być na dobry sen ??? )))))))
Ogród z lustrem 14:12, 26 mar 2013

Do góry
Witajcie kochani - jestem jeszcze ciągle w fazie oglądania... na 178 stronie obecnie - długo mi to zajęło czasu bo trzeba się było dobrze przyjrzeć. Oczywiście, że pięknie - to wszyscy wiedzą
właśnie oglądam zdjęcia ze "sterylnymi kompozycjami"

Gardenarium napisał(a)

Sterylne kompozycje

i poczochrane kompozycje

Gardenarium napisał(a)

I tak się przez chwilę zastanowiłam które wolałabym mieć w swoim ogrodzie... I olśniło mnie nagle, że fenomen tego ogrodu polega na tym że nie trzeba wybierać Albo można - w zależności od tego czego się aktualnie potrzebuje... bo czasem chcemy poczochranego romantyzmu a czasami uporządkowanej sterylności... (a przynajmniej ja tak mam) - połączenie jednego z drugim w tak piękny sposób jest genialne... bardzo piękne... Ogród na każdy nastrój I jeszcze te lustra... piękne efekty dają...
Niezłe wrażenie robią też zdjęcia "przed" i "po" - po raz pierwszy miałam okazję oglądać relację z takiego tworzenia ogrodu. Jestem pod wrażeniem i bardzo dziękuję za tą możliwość.
Liliowo i kolorowo:) 14:06, 26 mar 2013

Do góry
Danusiu - takie cudne dalie biorę od Ciebie, skoro masz za dużo

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 14:05, 26 mar 2013

Do góry
malgocha1960 napisał(a)

Zastanawiam się jak by wygladały takie ludziki w ogrodzie,tylko czym wypchać te spodnie,zeby one zdały egzamin na deszczu?

Witam!
Jak już się dowiesz, czym wypełnić takie spodnie to napisz, z Kinią bym coś takiego zrobiła przy ich domku do zabaw. Rewelacyjnie wyglądają
Pozdrawiam
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 14:04, 26 mar 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Prezent cudowny ,ma gust chlopina do kompletu wiosenke przynioslam

Kasiek ale z wiosną jesteś do przodu,dobrze że masz dobre serducho i umiesz się nią podzielić
No cudne te krokusiki i narcyziki !
Dzięki za miłe słowa dla mojego M,już sama chęć sprawienia mi radochy powoduje że zasługuje na te pochwały !
Igiełkowy ogródeczek 14:03, 26 mar 2013

Do góry

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:58, 26 mar 2013

Do góry
Irenko widzę, że masz przed świętami urwanie głowy (wnusie i zięć potrzebujący opieki) jak to kochająca Mama: córce (dziecku po prostu) mus pomóc Pewnie i czasu już nie masz na pogaduszki tutaj, więc trzymaj się dzielnie z całą rodziną

Mazury i mój kawałek ziemi 13:57, 26 mar 2013

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 13:57, 26 mar 2013

Do góry
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 13:55, 26 mar 2013

Do góry
Maria667 napisał(a)
Marta!
Super prezent dostałaś

Marysiu,a jaki od Ciebie dostalam śliczne kwiatuchy! jak Ty to robisz że Twoje zdjęcia są takie realne i tak uwidaczniające piękno !
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:54, 26 mar 2013

Do góry
Słonecznych i zdrowych Świąt życzę
Kolorowe rabaty 13:53, 26 mar 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Udanego świętowania! Twoje życzenia dotarły i za nie serdeczne podziękowanie!
Alleluja! I po jajeczku!

Jakie Haniu kolorowe
Dziękuję
Powtórzę się,ale tego należy się trzymać Alleluja i do przodu
Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy. 13:53, 26 mar 2013

Do góry
Zuzia, to przede wszystkim życzenia wszystkiego najlepszego, dla wiosennej dziewczyny
hibiskus sliczny i do tego za 3 zł, masz rękę
a krasnoludki postarały się i to jak, dom pięknie udekorowany
Kolorowe rabaty 13:51, 26 mar 2013

Do góry
Udanego świętowania! Twoje życzenia dotarły i za nie serdeczne podziękowanie!
Alleluja! I po jajeczku!
Kolorowe rabaty 13:46, 26 mar 2013

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Martuś dzięki za piękny bukiecik i życzenia. Też życzę miłego tygodnia i smacznych wypieków.

Mazurka tylko Zbyszku upiekę może coś jeszcze wymyślę ,ale inne ciasta skosztuję w gościach
Dzięki za życzenia i śliczne kwiaty
Połowa działki - czyli mam powoli dość 13:44, 26 mar 2013

Do góry
Chłopakom, to frajda takie wbijanie gwoździ. Ja w ogrodzie też mam taki ,,podręczny warsztat'' .I pozwalam łazić po drabinie, i zjeżdżać po sznurku na dół.
Jakbyś kupiła 3 m tuję, to może M by miał co przeciwko, ale jest mała, to nie wie jaka duża urośnie.
Pozdrawiam. Nie rozwalcie tylko domku w czasie śmigowania, dyngowania!
Moje zmagania ogrodowe 13:43, 26 mar 2013

Do góry
Witam!
Aniu, dziękuję w imieniu Kini za jajeczko, zamierzam na BN robić takie bombki, teraz na jajka zabrakło mi czasu, ale niesamowicie mi się podobają
Gosiu, u mnie już dziś nawet +5, wiec jest nadzieją na ten przyszły tydzień
Małgosiu, u mnie to chyba nawet nie kwestia cierpliwości, tylko rodzaj wyciszenia po pracy w szkole i chaosie w domu
Bożenko, to była akurat zwykła włóczka do kupienia w każdej pasmanterii, dużo lepsze są nici do robienia na szydełku, bo są same w sobie bardziej sztywne, ale jeśli nie jest to jakaś cienka moherowa nitka to włóczki mogą być (nie próbowałam co prawda z moherowymi nićmi, ale chyba by się nie nadawały).
Danusiu, mogę podesłać śnieg jak chcesz
Irenko, w czwartek na pewno odżyję, bo już mam wolne, ale i dziś w końcu zaczyna się u mnie robić ładnie, ale na mycie okien i tak nie mam sił

Zakupy, tym razem przez all

nie lubię niebieskiego, ale tu zaakceptowałam, wszystko lepsze od wszechobecnej bieli

kliwia zawsze kwitła mi koło BN, przez ten śnieg i jej się pomyliło

Pozdrawiam
Mazury i mój kawałek ziemi 13:42, 26 mar 2013

Do góry
O to się narobiło z Twoimi Ewa zakupami, ale wszystko wraca do normy Dlaczego od razu płaciłaś przelew ? Takie zasady ?
Ja płacę tylko przy odbiorze, nie wiem czy dobrze czy nie, ale inaczej boję się
A po Twoich doświadczeniach, tymbardziej jestem pewna, że nadal tak robić będę.

Krzaki są ok

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies