Piękne widoki, ewentualnie dodatkowo też mogłabym takie mieć. Pozdrawiamy pełną gębą i życzymy szybkiego ulokowania klamotów i podłączenia do internetu.
Taki ogródek wiesz przecież, że da się zrobić
Trzeba zrobić sklepienie ze spadkiem i w najniższym miejscu odpływ, specjalną studzienkę
Potem obwódkę z deski szerokiej i maskowanie z blachy lub obmurowanie wieńca. Ten zielony dach trzeba zrobić technologią zielonego dachu. Najpierw wykleić szczelnie hydroizolację (EPDM) i drożny odpływ nadmiaru wody.
Potem warstwy wg technologii ZinCo.
Na to ziemię i rośliny. To nie będzie typowy skalniak, ale zielony dach ekstensywny z zastosowaniem roślin skalnych, jak zrobiłam tutaj.
Trzeba zrobić sklepienie ze spadkiem i w najniższym miejscu odpływ, studzienkę specjalną.
Potem obwódkę z deski szerokiej i maskowanie z blachy lub obmurować wieniec. Ten zielony dach trzeba zrobić technologią zielonego dachu. Najpierw wykleić szczelnie hydroizolację (EPDM) i drożny odpływ nadmiaru wody.
Potem warstwy wg technologii ZinCo.
Na to ziemię i rośliny. To nie będzie typowy skalniak, ale zielony dach ekstensywny z zastosowaniem roślin skalnych, jak zrobiłam tutaj.
Jednak kiedyś mi przyznasz rację, że ograniczenia są konieczne, miejsce w ogrodzie się kurczy i go brakuje niestety. Wszyscy kochający rośliny tego nie lubią, ja też
A ja się tak zapytam odnośnie fotek. Przecież my mamy własny automat do wklejania zdjęć. Jest ramka po prawej "wgraj zdjęcie". Dużo szybciej i się nie buntuje