Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W cieniu - zacieniona 09:38, 15 lut 2013

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Piękne walentynkowe kwiaty. Różyczka ode mnie

dziękuję...ślicznotka
W cieniu - zacieniona 09:35, 15 lut 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Bogusiu
dziękuję,jaka ona piękna
Mój ogród 09:33, 15 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Starałam się dzisiaj dla każdego kogo lubię na Forum zostawić Walentynkę.. i taki wstyd... Ciebie przegapiłam...buuu wybacz i bij jak w ten bęben......

Aniu, bić nie będę - nawet w bęben.
Za wszystkie walentynkowe życzenia serdecznie dziękuję. Miło dostawać nawet wirtualne kwiatki.
W cieniu - zacieniona 09:33, 15 lut 2013

Do góry
jagoda99 napisał(a)
dziękuję
Ogródeczek jagody99 09:25, 15 lut 2013

Do góry
jagoda99 napisał(a)
Witam ponownie
Jak sie tak napatrze na te Wasze ogrody to nie mam sie czym chwalic no ale musze pokazac pare zdjec.
Danusiu obejzalam sobie film tak sie ciesze.
Super sa takie zjazdy jak w prawdziwej rodzinie.

zdjecia

zdjecia nie bardzo udane ale sie ucze a do tego trwa remont w domu tak ze balagan dookola

Witaj Jagodo
Tak u Ciebie pięknie, swojsko. Wcale nie bostońsko
Mnogość donic i doniczek faktycznie zdradza zapalonego ogrodnika, pozwole sobie przycupnąć i pooglądać przy kawce Twój piekny ogródek.
Bardzo mi się podoba też Twój domek!
Pozdrawiam
Ogródek na betonie 09:18, 15 lut 2013

Do góry
Mądra z Ciebie dziewczynka [img]http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif [/img]
A tą kostką to się nie przejmuj, jak dosadzisz roślinki i poustawiasz roślinki iw wszystko zacznie rosnąć/ kwitnąć to nikt na te płyty nie zwróci uwagi ( i się powtórzę, że mi sie takie popękane- ku zdziwieniu pewnie co niektórych - podobają )
Pozdr.
Przyjazny ogród 09:12, 15 lut 2013

Do góry
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 08:53, 15 lut 2013

Do góry
Magnolio, czy alchemilla molis to to samo co rośnie u mnie na dziko na łące czy te w szkółkach to jakieś specjalne odmiany?

Tu odpoczywam 08:49, 15 lut 2013

Do góry

Dziewczyny Kofane w podziękowaniu za wizytę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:45, 15 lut 2013

Do góry
Paczajcie jaki prezent może ogrodniczka dostać na walentynki...
Taaadaaam!!!

I kfffiatki - od każdego mojego Walentego inny kolor tulipanów

Chryzantemowy ogródek - moja pasja :) 08:44, 15 lut 2013

Do góry
Witaj Przemku , dziękuję za odwiedziny , to prawda ogrody naszych sasiadów jesienia wygladają całkowicie inaczej , oni te kwiaty spostrzegaja całkowice inaczej niż u nas .

W Angli często są wręczane zamiast róż u nas pewnie nie jedna Pani by się obraziła , gdyby dostała od mężczyzny chryzantemę .

Haniu , dziekuję śliczny zakątek.

Ursula -dziękuję , śliczna azalia .

Dzisiaj nie będzie chryzantem tylko liliowce , w ubiegłym roku skradły moje serce .

Udanego weekendu wszystkim życzę
Postawić trawkę nad i... 08:32, 15 lut 2013

Do góry
....teraz tylko pozostaje czekać na wiosnę i prace ogrodowe....

Postawić trawkę nad i... 08:29, 15 lut 2013

Do góry
....spacery wokół jeziorka....

Postawić trawkę nad i... 08:28, 15 lut 2013

Do góry
....widoki z górnej stacji...jak widać nie było słonecznej pogody...cały czas padał śnieg chociaż temperatura na dolnej to 0 st C a na górnej -6 st C....
...za skoczniami jest jeziorko na wysokości 1400 m.n.p.m ...ale w zimie zamarznięte...
Kondziowy Ogród :) 08:25, 15 lut 2013

Do góry
Martek napisał(a)
Piękny bukiet Kondziu dzięki od siebie i życzę Ci ,żebyś zawsze czuł,że ktoś Cię kocha,życzę miłości odwzajemnionej nie tej jak wagony pociągu co to jeden zawsze goni drugiego ))))))))

Dziękuje
Postawić trawkę nad i... 08:25, 15 lut 2013

Do góry
....widoki z góry.....

Postawić trawkę nad i... 08:23, 15 lut 2013

Do góry
...niestety nie przejechałam na na nartach ani jednego metra... kolano... chodziłam za to na spacery i obserwowałam piękno przyrody...

Postawić trawkę nad i... 08:20, 15 lut 2013

Do góry
.....brak kolejek - u nas impossible...

.

...sztruks...

Mój jesienny ogród 08:19, 15 lut 2013

Do góry
Witajcie dziękuje za odwiedzinki i miło mi że się podoba moja moja opowieść.
Aniu, dzięki za serduszkę, ciekawy jestem jak moje przezimowały, czy pokażą serduszka. Co do Państwa to się mylisz to ono powinno powinno wyznaczać nakazy i zakazy ludzie sami się nie zmienią, zmienia się jak będą musieli. Tu są, jak dla mnie straszne kary i ludzie nie narzekają, złodziei nie ma, bo ma tu przegwizdane i ciągnie się to za nim przez całe życie, więc się to nie opłaca i tak jest w wielu kwestiach.
Haniu, śniegu coraz mniej do niedzieli mało co zostanie, co najwyżej na samym szczycie, więc powinno być bezpiecznie, dziś rano znów widziałem kojota ale nie zdążyłem zrobić fotki. Fajna Twoja Walentynka, narobiłem sobie smaku aż ślinianki zaczęły mi ostro pracować
Magdziu, ludzie są naprawdę jak z innej planety, o tym pisałem już dużo i to zauważałem od samego początku, nie gniewajcie się na mnie że tak chwalę Kanadoli, pragnę powiedzieć że nasza Szefowa zebrała z naszego kraju chyba samą śmietankę, bo ludziska z Ogrodowiska są świetni.
Ewo, dzięki że wpadłaś myślę że jeszcze nie jedno Ci się spodoba
Karola, dzięki za zaproszenie, wiesz że lubię jeździć i bardzo chętnie przyjadę oby tylko czasu mi wystarczyło, wiesz że od Bogdzi nie łatwo się wyrwać
Teraz opowiem o swoim długim weekendzie. Zabrałem się z budowy Angolem który mieszka w Kelownie, mieszkałem w schronisku studenckim za 30 $ doba. Rano pojechałem autobusem z narciarzami o 6,30 za 23$ w obie strony, cała imprezka wyniosła mnie mniej niż 150 $ prawie darmo.W schronisku super, trochę ciasno ale wszystko było jak trzeba, było wi fi, prysznice, wielka kuchnia w której samemu się gotowało, jak teraz przyjadę na jazdę psim zaprzęgiem to jedzenie będę miał już opanowane. Na Big White jest 60 km w stronę Calgary, śniegu dużo. Po przyjeździe miałem 7 godzin wolnego. Poleciałem od razu na koniec parkingu zrobiłem kilka fot i udałem się gondolą do centrum miasteczka. Niestety nie mogłem się dogadać z tymi z obsługi wyciągów i bez nart nie chcieli mnie wpuścić na górę. W miasteczku działało wi fi i wszystkim którzy byli na skype pokazywałem widoki. Wyciągów dużo i góra za miasteczkiem wysoka, prawie cały czas w chmurach ale słońce było ostre to było ładnie widać. Teraz pokaże fotki bo na jutro muszę załadować dużo zdjęć do telefonu.

Postawić trawkę nad i... 08:18, 15 lut 2013

Do góry
...mnóstwo śniegu...tam wcale nie ma wiosny....zima zima i jeszcze raz zima...

skocznie narciarskie...za nic na świecie bym z nich nie zjechała nie mówiąc o skokach...

...stok...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies