Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:41, 31 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Nom Przyjedziemy

Juuhuu .... To super
anna_g 22:59, 31 mar 2013

Elusiu kochana, co prawda nieco przegapiłam... no ale jak zwykle mkniesz z szybkością światła niemal a tu czasu nie było na O. zaglądać za często... Wiesz jak jest - Święta to nie tylko odpoczynek Trzeba jeść co się upiekło i ugotowało odśnieżać, strząsać śnieg z iglaków spotkać sie z rodzinką... zajęć a zajęć Ale wieczorkiem jestem - i co widzę, że seteczka następna przeleciała
Elusiu gratulacje I kolejnych seteczek życzę (o co sie zresztą nie martwie - pewnie niedługo będzie następna ale i tak życzę)

a może wolisz takie?

anna_g 23:09, 31 mar 2013

gierczusia napisał(a)
[b]
Myślę ,że odrobinka krnąbrności nam przed Świętami nie zaszkodzi , biorąc pod uwagę fakt istnienia wątku świątecznego.. Ale dla mnie wysyłanie Wam życzeń osobiście jest naprawdę cudowną rzeczą .. i dziękuje Wam raz jeszcze

Mam nadzieję, że nie zaszkodzi biorąc pod uwagę fakt, że o istnieniu wątku świątecznego to ja się zorientowałam dokładnie w momencie jak powysyłałam wszystkie życzenia Taka prędka bila jestem

Widzę że rozmawiacie o spotkaniu u Kapiasów w czerwcu - też się na nie cieszę i mam nadzieję, że uda się nam je zrealizować

a za dwa tygodnie są w Katowicach targi Flowertarg http://expopl.all.biz/expo-flowertarg-7683 - czy byłaś może kiedyś na nich - masz dość blisko - a może w tym roku się wybierasz?
baraga1904 07:34, 01 kwi 2013

...uprzejmie donoszę że u nas śniegu tak dużo że chłopaki moje czyli Syn i Zon na dwie łopaty wczoraj odśnieżali... również dach bo dziwnie trzeszczał.... Ty masz rzut beretem ode mnie to u Ciebie pewnie też tak... na dyngusa do mojej córki to tylko saniami.....
...targi w Katowicach...?????? hmmmmm......
...pozdrawiam....:
Gabrysia_ 09:17, 01 kwi 2013

Gratulacje zostawiam
Pozdrawiam zimowo

Kindzia 11:35, 01 kwi 2013

Ale poleciałaś Gierczusiu, spóźniłam się...trudno Imprezka przepadła
Gratulacje trzeciej setuni

Syla 12:08, 01 kwi 2013

Elu kwiatuchy przesyłam i gratuluję kolejnej setuni
Syla 12:11, 01 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Dziewczynki ... Będąc u Syli zobaczyłam rabatę majstersztyk , marzenie mojego życia... .. Skopiowałam sobie do schowka ,żeby nią oko nacieszyć... Ale wkleję Wam , zobaczcie co pięknego Ta Sylwia stworzyła ... Mam nadzieę ,że Autorka się nie pogniewa ,że umieszczam Jej rabatę w swoim wątku jako inspirację ...

Zamiast trzmieliny na pniu mam posadzoną teraz kulkę na pniu z cisa ..... Możesz również sobie zrobić żywopłocik (obwódkę) bukszpanową .... Ale jak ten zestaw podoba Ci się najbardziej to śmiało przenoś do siebie buziak
ewa004 12:20, 01 kwi 2013

Elus nie wiem jak to się stało że przegapiłam twoja pełną kolejna stówkę pszepppprrraaaszszszaaammmm
Gratuluje dzisiaj i życzę kolejnych równie udanych

A ta rabata z ogrodu Sylwii to też jedna z moich ulubionych jest śliczna
Jak masz gdzie to kopiuj tym bardziej że Sylwia udzieliła ci rozgrzeszenia
bociek 12:25, 01 kwi 2013

Prosisz - masz

Berry Smoothie

Lime Ricky

Southern Comfort - troszku podupadla, ale potem sie wylizala

Marmelade, ta kupilam po obejrzeniu tej wlasnie rabaty Sylwii - no zachorowalam na marmoladka i bylo pozamiatane