Yyyyy......... nie znam.
Jeden ma kwiatki fioletowe a drugi biskupio- różowe
Ale w ubiegłym roku obydwa cięłam wiosną przy ziemi... i odrosły
Tylko nie tak obficie...to pewnie cuś ni tak zrobiłam
Szkic działki w obecnym stanie. Jedna kratka odpowiada jednemu metrowi.
Wolałybym wkomponować to co jest, a nie wyrzucać rośliny i ścinać drzewa. Jedynie szpaler leszczyn w dalekiej przyszłości będzie do zlikwidowania. Na razie zostawiam go tak jak jest bo dobrze osłania od drogi.
Bardzo mi się podoba ten wc-cik za mirabelką
Wc-cik tak pięknie się wkomponował, że nie zamierzamy go likwidować. Mirabelka pięknie go zasłania. A na drzewko mówimy mirabelka gównojadka
Szkic działki w obecnym stanie. Jedna kratka odpowiada jednemu metrowi.
Wolałybym wkomponować to co jest, a nie wyrzucać rośliny i ścinać drzewa. Jedynie szpaler leszczyn w dalekiej przyszłości będzie do zlikwidowania. Na razie zostawiam go tak jak jest bo dobrze osłania od drogi.
o tak to wygląda teraz jakieś wizje można robić oj ja się od was dużo uczę od lewej wschód i przechodzi na pułnoc na te moje kombinacje nie zwracajcie uwagi traktujcie jak by tam sama kora była bo aż wstyd no ale liczę na pomoc Ania mówiła o rh i hostach jak teraz mam obraz to interesująco wygląda, to pierwsze przejdzie metamorfozę
Witajcie, tak jak Ela wspomniała, że u mnie to jest lotnisko do zagospodarowania i wcale sie nie pomyliła. Zobaczcie sami ile tego mam za domem 24m X 25m
Zrobiłam 3 ujęcia ponieważ nie mam az tak szerokokątnego obiektywu